icon

Krém 50+ pre svokru

weronikcka
9. dec 2022

Ahojte, viete odporucit vianocny darcek pre svokru? 🙂 Vypytala si denny a nocny krem.

jarmila2010
9. dec 2022

mozno hladas nieoc drahsie,ale ja,uz roky pouzivam kozmetiku garnier a aj kremy...denny ,nocny,rozne gely podla veku...maju radu 45+(aktualne pouzivam) a pozeram,ze potom 55+...robia aj dvojbalenia denny+nocny krem...

zaba21
9. dec 2022

@jarmila2010
Môžem potvrdiť, tiež používam už niekoľko rokov.

raffaella
9. dec 2022

Z drogérie by som svokre nedala na Vianoce, pozri nejakú vianočnú taštičku Vichy Liftactiv alebo Eucerin.

nelca0510
9. dec 2022

@weronikcka určite Vichy pozri alebo Eucerin

domiklik
9. dec 2022

@weronikcka je absolútne jedno koľko má svokra rokov. Dôležité, je typ pleti (suchá, mastna, zmiešaná) a momentálny stav (akné pigmentové fľaky, vrásky, rozšírené póry a pod.) vedľa nestupis s látkami ako vitamín C, spf, centella asiatica (cica) zlekarenskych veci odporúčam eubos, pomer cena výkon top, nemecký produkt, alebo potom niečo z kórejskej kozmetiky. Pokiaľ nemá predsudky

syslik81
9. dec 2022

este lauder advanced repair ale su z tych drahsich -missha korejska kozmetika robi myslim napodobneninu a maju aj sk shop

artificiallife
Odpoveď bola odstránená
jarmila2010
9. dec 2022

@artificiallife no,hlavne hydratuju a vyzivuju plet..a ked pouzivas dlhodobo a pravidelne,tak to ma urcite nejaky efekt...plus odlicovacie a cistiace tonika...ja mam minimum vrasok vo veku pomaly 49r,ale urcite to mame aj rodove ...aj so sestrou... inak,aj ona pouziva garnier

liusa82
9. dec 2022

no ja môžem tiež povedať že to má vplyv ako píšu aj baby vyššie.Síce mám len 33 zatial ale volakedy som nepožívala krém nijaký bola som mladšia tak som si povedala načo.Iba som si tvár odličila gélom a pleťovou vodou a mala som tvár ako šmirgel takú drsnú aj so šupinkami sem tam.Odkedy používam krémy tak mám pleť aspoň jemnú

artificiallife
Odpoveď bola odstránená
jarmila2010
9. dec 2022

@artificiallife ako pisem,pouzivam kozmetiku roky a pravidelne..takze,neviem posudit nejake zmeny..ale podla mna mam plet cistu,pruznu,svetlu...ked rano vstanem a umyjem sa,musim sa nakremovat,lebo sa citim nekomfortne..hlavne,okolo oci citim pokozku napatu..rovnako,ked pridem z prace,zase si tvar vycistim hroznovou pletovou vodou a opat nakremujem...vecer napodobne... https://www.notino.sk/garnier/botanical-pletova...

liusa82
9. dec 2022

@artificiallife ale ono aj záleží aký má typ pleti.Podla toho treba to sérum vybrať.A nie,nijaký krém vrásky nevyhladí tak,že sa stratia ak mysliš na to.Je to čisto iba udržiavačka.A ak už má niekto vrásky treba botox alebo výplne na ich odstránenie.Nezachráni to nijaký krém.Tak ako spomínala aj pani predo mnou,je to hlavne na hydratáciu

matabb73
9. dec 2022

@weronikcka Eucerin má veľmi dobré krémy. Ja mám 49 a mám nočný, denný aj očný. Teraz majú aj darčekové taštičky. Sú rôzne podľa veku.

luccija
9. dec 2022

@matabb73 tiež odporúčam

gertrudaosem
10. dec 2022

@weronikcka podľa toho ako veľmi ju máš rada... Krém za 10 alebo krém za 485??

A Eucerin je fajn, je aj veľa akcií naň. Ja som síce už prešla na drahšie značky, ale Eucerin odporúčam.

gertrudaosem
10. dec 2022

@syslik81 ten jej asi nekúpi... To je extra drahé nie? Aj denný aj nočný .. ok v akcii spolu za 200... To nech si kúpi sebe 😉

marcellka32
10. dec 2022

@artificiallife najdôležitejši krém je spf50 a retinoidy

simsalabim
10. dec 2022

Vichy Neovadiol - po menopauze. Eucerin hyaluron-filler + 3x effect - pred.

marca12
10. dec 2022

@artificiallife malokedy som pouzivala krem na tvar. Ale odkedy sa snazim pravidelne pouzivat,mozem potvrdit,ze plet je krajsia. Nevyhladi ti vrasky,to zalezi od mnohych faktorov,ci uz genetika,podla toho,ci sa dobre vyspis,ci pijes dostatocne mnozstvo vody,ci nemas nejake problemy s vnutornymi organmi atd. Ale krem ti plet vyzivy,je krajsia,taka sviezejsia.

weronikcka
autor
10. dec 2022

dakujem za reakcie, asi ideme do toho Vichy Liftactiv Collagen lebo na notine maju zlavu :D a su tam dost dobre recenzie + bude mat okrem nocneho a denneho este nejaku vzorku 15ml. Ako az ked som objednala sa mi moja mama ozvala a ta odporucala Eucerin ale tak verim ze aj toto bude vyhovovat 🙂 Tak chcela som ist takou zlatou strednou cestou ze nie zrovna nieco najdrahsie ale tak ani najlacnejsie by nebolo dobre aj ked su urcite aj lacne znacky kvalitne, len aby si svokra nemyslela ze na nej setrim