Krém na omladenie pleti
Baby poraďte nejaké krémy, čo by pomohli na môj ksicht. Nečakám zázraky..mám čo chvíľa 39, ale badám, že zrazu potrebuje pomoc. Nejaké lepšie krémy čo ma nezrujnuju. Starnuť chcem prirodzene nechcem žiadne zákroky. Ďakujem.
zalozit si dennu rusitu ... poriadne vycistit zostavit sera plus zdravsie sa stravovat a spf usi byt .. ak mas oznost niekde v okoli dat si analyzu pleti,aby si zbytocne nekupovala na typ pleti ktoru nemas .a poradit sa ozes aj tu https://www.modrykonik.sk/group/1951/
Tvarová gymnastika a guasha kameň urobí väčší úžitok, než akýkoľvek krém 🙂. Nepíšeš aký máš typ pleti, preto sa ťažko niečo radi
Tvarová gymnastika a guasha kameň urobí väčší úžitok, než akýkoľvek krém 🙂. Nepíšeš aký máš typ pleti, preto sa ťažko niečo radi
@denkabemommy juj, ale nie pre kazdeho, a veru je umenie sa s tym naucit robit..
@anonym_285 kde sa to da kupit?
@stunterka za mna top kozmetika slovenska, cisto prirodna - natuint (dulcia sk), popripade skvely je aj kvitok (tiez sk kozmetika prirodna) ale mne osobne viac sadol natuint… rozdiel v pleti velmi vidno, aj u mojej 53 rocnej mamky
A ako zabera ten tretinoin? Nelupe sa z neho plet a neposkodzuje kozna bariera?

Asi ta sklamem ale krémy ti pomôžu minimálne