Krém na opaľovanie pre 4-ročné dieťa
Prosim vas poradte dobry sprej alebo krem, co sa dobre rozotiera neni mastny a nezsnechava biely film na pokozke 🙂 a za normalnu cenu.. mala som nubian kids z minuleho roka len dnes padol a rozbil sa a v DM ho uz nemaju pripadne nieco z DM drogetie dakujem
Tiez mame ten nivea a krasne voni 😀
@lizwer
@anonymous87
@lizwer proaim Vas to je aky ze farebny? 😃 nasla som na stranke aj v bielom obale nivea .. neviete aky je rozdiel?
Ked ho nastriekas je zeleny. Ale len kym ho nerozotres. A biely je myslim sensitiv
Značka Mustela
Určite by som nekupovala niveu. Je všeobecne známe že je to značka ktorá má v sebe asi najviac chemie. Dieťaťu kupujem opaľovací krém len z lekárne. Zn. Bioderma a pod.
Tiež sa raz jedna kožná lekárka vyjadrovala, že 50tka je príliš silná a tiež obsahuje veľa škodlivých látok. Odporúčala 30tku. Aj tak doeta treba natrieť vždy, keď vyjde z vody a vyhýbať sa slnku cez obed (11-15hod)
@simona20201309 u nas bola tato nivea jediny krem kedy sa mi starsi syn nevyhadzal. A to som teda mala biodermu, la rochce a neviem co este z lekarne 🤷♀️ cize ono to zavisi od dietata
https://www.mojadm.sk/madara-organic-skincare-o...
Tento z dm je super.
@simona20201309 Môjmu Bioderma vôbec nesadla, celý ostal z nej vysypaný.
@lizwer to som uviedla len ako príklad. Sú aj iné značky. Ja si nechám poradiť lekárničkou
Bioderma photoderm kids 50
La roche posay- anthelios, nic ine dcere nekupujem
@simona20201309 to, co rika ta doktorka, je lez! 50 neobsahuje vice chemie a je stejne bezpecna jako 30, vlastne lepsi.
@bluemoon24 mne to iste povedali v lekarni. Ked som sa na to pytala, ze ci uz 50 nie je blokator a vlastne neprejde ani D vitamin (tiez som to niekde citala). Povedala mi, ze nie. A teda urcite odporuca 50 a keby tak vitamin D doplnat inak 🤷♀️
@simona20201309 presne tak ako hovori
@bluemoon24 chemia je aj cista voda, al by sme chceli slovickarit. Ci je to nivea alwbo bioderma, ochrani rovnako. A urcite pre deti 50 faktor, alebo najlepsie obliekat do oblecenia s faktorom. Slnko je proste skodlive pre pokozku, a najviac v lete, vitaminu D ma v lete standardne kazdy dost, treba ho doplnat hlavne v zime.
Opaľovací krém v spreji od LR...je vodeodolný, nezanecháva biele ani mastné fľaky, vhodný pre citlivú pokožku.

ja som spokojná s týmto pri synovi