Krém na opaľovanie pre deti bez farbenia oblečenia
Prosím viete mi poradiť krém na opaľovanie pre bábätko ktorý nefarbí oblečenie ? Skúšali sme už dva druhy a jeden horší ako druhý , zničené žlté veci 😳
Ďakujem vopred
Ja používam na syna len biodermu, nemám dojem ze by farbila
Od Forever Sunscreen krasne chrani pokožku kym som objavila ho tiež som skusala rozne dokonca tiez farbili oblečenie..
Tento Sunscreen používame.asi 3r 4r aj pri mori vôbec dceru neopalilo krásne chráni pokozku ako som pisala ....ked je vacsia vzdy pred skolkou teraz pred.skolou ju rano natriem kedze pise ze ochrana az.8hod.😇
Ten naľavo do roka - LA roche Posay. Na právo - Bioderma od roka. Ale mám dcéry strasie ako rok a stále používam ten nalavo.
@nelca0510 ďakujem pekne a urcize nefarbi vôbec oblečenie ? Lebo svetle veci mame úplne zažltnuté z krémov 😞
Nie,používam a nič také som si nevsimla
Mne bioderma farbí. Nechápem tomu lebo po minulé roky mi oblečenie nefarbila a tento rok katastrofa.
My pouzivame tento nie je vyslovene babetkovsky ale je ultra sensitive mam ho uz hodeny v kazdej taske aj starsia ho nosi do skoly na vylety ja do roboty. Konzistencia je ako tuhsie labelo ziadne flaky ziadne vytlacanie do ruk a roztieranie .otvorim a rychlo nabrblem deti aj 10x za den..
Ziadne flaky.
Ten naľavo do roka - LA roche Posay. Na právo - Bioderma od roka. Ale mám dcéry strasie ako rok a stále používam ten nalavo.
@nelca0510 minule tu jedna mamina pisala ze jej tento La Roche zafarbil veci. Pamatam si to ale som jej ho poradila ja a bolo mi to luto. Mne veci nezafarbil, neviem od coho to zalezi.
@nelca0510 minule tu jedna mamina pisala ze jej tento La Roche zafarbil veci. Pamatam si to ale som jej ho poradila ja a bolo mi to luto. Mne veci nezafarbil, neviem od coho to zalezi.
@jablkovastrudla fuha, deti používajú a nezafarbil im nic
@jablkovastrudla fuha, deti používajú a nezafarbil im nic
@nelca0510 mne tiez nie, ja som iny ani neskusala a za 7 rokov mi fakt nezafarbil nic. Tiez som bola prekvapena
Ano, mne ten la roche zafarbil tricko 😂 teda synovi. Letelo do kosa, lebo bolo ze uplne komplet… ako si ho obliekal … to som ani neriesila pranim. Nastastie to bolo 5 korunove tricko zdedene po starstom bratovi… cize nejak som neriesila… dam mu este sancu, ze ho necham aspon pol hodinu vsiaknut… tento mam

Ako malé bábo? Buď od La roche Posay alebo Bioderma