Krém na suchú pleť pre 14-ročné dievča
Dcéra má suchu pleť. Večer sa kremuje Neutrogena krémom a konečne uznala, že tento krem je výborný na ruky, ale na pleť jej nestačí
Odporucte niečo.
Ďakujem
kolko ma rokov? tu je rozdiel ci bude mat 6 alebo 18
@anonym_4dc1de v originál nadpise bolo že 14, skvelá práca admin 🙂
Pridať pod krém aj nejaké hydratačné sérum - je veľká ponuka lekárenskych (Bioderma, La Roche Posay), kórejskych (SKIN 1004 má výborné séra napr.), výber nájdeš aj v dm-ke (Alverde...).
@anonym_4dc1de a 6 ročná nie je tínedžerka ;)
@anonym_autor cerave
@anonym_autor skôr by som pátrala po príčine čo jej spôsobuje suchú pleť v tak mladom veku. Obmedzte cukor, priemyselne spracované potraviny... pridajte do stravy zdravé tuky, probiotické potraviny, zeleninu, doplnky omega 3, vitamín D. Skúste bio jojobový olej.
@anonym_autor skôr by som pátrala po príčine čo jej spôsobuje suchú pleť v tak mladom veku. Obmedzte cukor, priemyselne spracované potraviny... pridajte do stravy zdravé tuky, probiotické potraviny, zeleninu, doplnky omega 3, vitamín D. Skúste bio jojobový olej.
@anonym_4e72c2 oleje ju veľmi sušia, ešte viac ako krém ktorý si dáva teraz
Stravu má dobrú, je gymnastka, takze má aj pravidelne kontroly
@anonym_autor Aj mandlovy krem je dobry na suchu plet🙂
@motylik2559 ďakujem za tip
@anonym_autor cerave
@anonym_8c4611 ďakujem za tip
Pridať pod krém aj nejaké hydratačné sérum - je veľká ponuka lekárenskych (Bioderma, La Roche Posay), kórejskych (SKIN 1004 má výborné séra napr.), výber nájdeš aj v dm-ke (Alverde...).
@anonym_4f8ffb v kórejskej kozmetike sa vôbec neorientujeme
Má 14 rokov, potrebuje hydratácne serum?
Ja by som dala sérum 2-3x do týždňa a potom krém hydratačný, rada aqua z Farmasi, fajn prírodná kozmetika za dobrú cenu 😊
@anonym_4f8ffb v kórejskej kozmetike sa vôbec neorientujeme
Má 14 rokov, potrebuje hydratácne serum?
@anonym_autor ak má suchú pleť a samotný krém nepomáha, sérum by bolo fajn
nemusí byť nutne kórejské, ako som písala, fajn produkty sú aj v dmke/lekárni
@anonym_autor ak má suchú pleť a samotný krém nepomáha, sérum by bolo fajn
nemusí byť nutne kórejské, ako som písala, fajn produkty sú aj v dmke/lekárni
@anonym_4f8ffb ďakujem, skúsime
@anonym_4e72c2 oleje ju veľmi sušia, ešte viac ako krém ktorý si dáva teraz
Stravu má dobrú, je gymnastka, takze má aj pravidelne kontroly
@anonym_autor skús squalanovy olej na nejakú vhodnú kvetinovú vodu. Napr.harmancekovu.
Na komerčnú kozmetiku pozor, často je plná škodlivín..
@anonym_autor skús squalanovy olej na nejakú vhodnú kvetinovú vodu. Napr.harmancekovu.
Na komerčnú kozmetiku pozor, často je plná škodlivín..
@beronsche olej sme skúšali, to ku sušilo
Ahoj 🙂 ja som na odporúčanie sestry ktorá mala problémy so suchou pleťou skúsila farmasi radu Aqua a teda neverila som úplne tomu ale to je taká paráda že sama nechápem 😊 ak by si mala záujem, viem ti dať viac info 😊
@anonym_autor za mna jednoznacne tento, lepsi som fakt nemala, aj na ruky davam, tiez mam suchu plet: https://ksisters.sk/product/dr-althea-345-relie...