icon

Krvácanie po úprave nechtových kožičiek

Dnes o 08:41

Zdravím, chcela by som sa spýtať, či je bežné, že sa po navšteve salónu zapáli nechtové okolie. Ja som včera bola prvýkrát na gellak v normalnom súkromnom salóne. A nechtárka mi vystrihala nechtovú kožičku úplne do živého, že mi to krvácalo ešte aj doma. Dezinzikovala som si to a potom natierala framykoinom.
Druhá vec, čo ma zarazila, že mi niekolkokrát skritizovala aké mám strašné nechty. Mám ich lamavé a rozštiepené a práve preto som si ich išla dať spraviť.
Celý čas ma okrikovala, keďže som bola prvýkrát a nevedela kedy dať ruku do lampy a kedy, ktorú jej podať. Chápem, že potrebuje mať pohodlne pred sebou tú ruku, ale ja necítim, či napínam ruku alebo nie. A dá sa to povedať aj inak. Prišlo mi to nevhodné, cítila som sa ako malé 5 ročné decko. Bolo mi to divné, keďže mám už takmer dospelé deti.
Hlavne by ma zaujimalo, či je to krvácanie kožičiek po uprave v poriadku.

biba_18
Dnes o 08:43

je to "nechtárka" ktorá nevie robiť nechty a ešte aj krava.
k tej už nechoď ...

biba_18
Dnes o 08:44

a nie, to krvácanie kožtičky nie je v poriadku, zle ti to zastrihla

autor
Dnes o 08:56
@biba_18

a nie, to krvácanie kožtičky nie je v poriadku, zle ti to zastrihla

@biba_18 Mne sa to tiež nezdalo, preto sa pýtam, že či je to bežné, že to krváca

biba_18
Dnes o 09:00

odstrihla ti veľa kožtičky.
možno si úkaz ako ja - mne veľmi máličko zarastá kožtička, takmer vôbec - teda viem podľa seba, že ak by mi chcela strihať, že mi zastrihne do živého. lenže to dobrá nechtárka musí vidieť ....

anonym_c96de7
Dnes o 09:01

Nie, nie je to bežné. Išla som k jednej nechtarke na odporúčanie jednej ženy odtiaľto, že je strašne šikovná. 1x mi tak zastrihla kožičku, že ani gél nevedela dať toľko to krvácalo.
Povedala som si , ok stane sa.
2x som tam šla a zas to isté, nechtov som sa 2 týždne ani nevedela dotknúť.

Zmenila som nechtarku a žiadne zastrihavanie sa viac nedialo

autor
Dnes o 09:09
@anonym_c96de7

Nie, nie je to bežné. Išla som k jednej nechtarke na odporúčanie jednej ženy odtiaľto, že je strašne šikovná. 1x mi tak zastrihla kožičku, že ani gél nevedela dať toľko to krvácalo.

@biba_18
@anonym_c96de7 Ďakujem za odpovede, presne som sa v tom potrebovala zorientovať, či je to normalne.

autor
Dnes o 11:18
@anonym_c96de7

@anonym_c96de7 presne aj mňa to bolí ani gombik si neviem zapnúť. Mám to na 4 prstoch. Mne to odsávala vatičkou a dezinfekciou. Chválili ju aká je šikovná. Ale mne sa to nezdá, že mám ísť so zapálenými kožičkami zakaždým z manikúry. A ešte ma okrikuje ako malé decko. Nepríjemne som sa tam cítila.