icon

Krvácanie po úprave nechtových kožičiek

23. jan 2026

Zdravím, chcela by som sa spýtať, či je bežné, že sa po navšteve salónu zapáli nechtové okolie. Ja som včera bola prvýkrát na gellak v normalnom súkromnom salóne. A nechtárka mi vystrihala nechtovú kožičku úplne do živého, že mi to krvácalo ešte aj doma. Dezinzikovala som si to a potom natierala framykoinom.
Druhá vec, čo ma zarazila, že mi niekolkokrát skritizovala aké mám strašné nechty. Mám ich lamavé a rozštiepené a práve preto som si ich išla dať spraviť.
Celý čas ma okrikovala, keďže som bola prvýkrát a nevedela kedy dať ruku do lampy a kedy, ktorú jej podať. Chápem, že potrebuje mať pohodlne pred sebou tú ruku, ale ja necítim, či napínam ruku alebo nie. A dá sa to povedať aj inak. Prišlo mi to nevhodné, cítila som sa ako malé 5 ročné decko. Bolo mi to divné, keďže mám už takmer dospelé deti.
Hlavne by ma zaujimalo, či je to krvácanie kožičiek po uprave v poriadku.

biba_18
23. jan 2026

je to "nechtárka" ktorá nevie robiť nechty a ešte aj krava.
k tej už nechoď ...

biba_18
23. jan 2026

a nie, to krvácanie kožtičky nie je v poriadku, zle ti to zastrihla

autor
23. jan 2026
@biba_18

a nie, to krvácanie kožtičky nie je v poriadku, zle ti to zastrihla

@biba_18 Mne sa to tiež nezdalo, preto sa pýtam, že či je to bežné, že to krváca

biba_18
23. jan 2026

odstrihla ti veľa kožtičky.
možno si úkaz ako ja - mne veľmi máličko zarastá kožtička, takmer vôbec - teda viem podľa seba, že ak by mi chcela strihať, že mi zastrihne do živého. lenže to dobrá nechtárka musí vidieť ....

anonym_c96de7
23. jan 2026

Nie, nie je to bežné. Išla som k jednej nechtarke na odporúčanie jednej ženy odtiaľto, že je strašne šikovná. 1x mi tak zastrihla kožičku, že ani gél nevedela dať toľko to krvácalo.
Povedala som si , ok stane sa.
2x som tam šla a zas to isté, nechtov som sa 2 týždne ani nevedela dotknúť.

Zmenila som nechtarku a žiadne zastrihavanie sa viac nedialo

autor
23. jan 2026
@anonym_c96de7

Nie, nie je to bežné. Išla som k jednej nechtarke na odporúčanie jednej ženy odtiaľto, že je strašne šikovná. 1x mi tak zastrihla kožičku, že ani gél nevedela dať toľko to krvácalo.

@biba_18
@anonym_c96de7 Ďakujem za odpovede, presne som sa v tom potrebovala zorientovať, či je to normalne.

autor
23. jan 2026
@anonym_c96de7

@anonym_c96de7 presne aj mňa to bolí ani gombik si neviem zapnúť. Mám to na 4 prstoch. Mne to odsávala vatičkou a dezinfekciou. Chválili ju aká je šikovná. Ale mne sa to nezdá, že mám ísť so zapálenými kožičkami zakaždým z manikúry. A ešte ma okrikuje ako malé decko. Nepríjemne som sa tam cítila.

anonym_e9a59e
23. jan 2026

Urcite jej daj negativne recenzie. Uz hned keby ma okrikla prvykrat, by som sa ohradila. Kebyze to zopakuje este raz, tak odidem. Ty jej platis za sluzbu, ty nie si 5 rocne decko, ale platiaci zakaznik. Zvozila by som ju na nete vsade, kde sa da, lebo taketo chovanie je nepripustne.

autor
Autor odpoveď zmazal