Kryje Dermacol make up skutočne alergiu?
Baby Zrovná zajtra mám dôležitý meetin a mne sa vyhodila alergia okolo oci… vyzerám hrozne.. nestíham to do zajtra doliecit a rozmýšľam nad kúpou toho známeho make upu dermacol. Je pravda že tak silno kryje? Prekryje mi červenú alergiu okolo oci?
Na alergiu si kup v lekárni tabletky Zodac alebo iné. Väčšinou okamžite zaberu a zajtra budeš vyzerat ako človek. Tiež odporúčam krém La Roche Cicaplast z lekárne na obnovu mikroflóry v pokožke.
@anonym0001 beriem nestibil.. aj tak akosi nepomaha :(
@anonym0001 skúsim ísť teda pre ten cicaplast a kúpim aj ten vysoko krycí make up.. ako rýchlo vidis rozdiel pri tom cicaplaste?
Neviem ci je rozumné alergickú reakciu maskovať makeupom, môže ti stav ešte zhoršiť. Ja keby som to urobila tak sa potom z ekzému liečim mesiac.
Nestibil je tiez fajn, ucinok uvidis asi az zajtra rano. Cicaplast moze na prvy krat trosku stipat, hlavne ked si cerstvo vyhadzana. Ale do par hodin by si mala citit ulavu. Hlavne na noc si davaj.

Ano kryje velmi silno a je dost mastný, čiže určite je potrebné dať na to ešte zmatňujúci púder.