icon

Ktorá bieliaca zubná pasta je najúčinnejšia?

10. okt 2025

Bielica pasta na zuby ktorá vám pomohla?

mirola
10. okt 2025

Pasty, ktore su predavane v EU podliehaju kriteriam a v podstate ziadna nema realne bieliace ucinky. Objednavam si pasty z Ameriky Crest so 4% peroxidom. Ja mam ale silnu sklovinu, pravidelne absolvujem zubnu hygienu. A zuby mam krasne biele.

autor
10. okt 2025
@mirola

Pasty, ktore su predavane v EU podliehaju kriteriam a v podstate ziadna nema realne bieliace ucinky. Objednavam si pasty z Ameriky Crest so 4% peroxidom. Ja mam ale silnu sklovinu, pravidelne absolvujem zubnu hygienu. A zuby mam krasne biele.

@mirola to je super že u nás len smejdy

mirola
10. okt 2025
@anonym_autor

@mirola to je super že u nás len smejdy

@anonym_autor tak su regulovane normy, cize je to v podstate nezakonne. Objednavam tieto, jedna ma vyjde okolo 40 eur https://crest.com/en-us/oral-care-products/toot...
potom sa kombinujem s pastami od Opalescence Original.

livsi
10. okt 2025

Bieliace pasty na Slovensku (ktoré skutočne bielia) nezoženiete. Ale odporúčam bieliace pásiky Crest

snowflakenel
10. okt 2025

Ved si daj vybielit. Pasty ti nepomozu,

anonym_0bf701
10. okt 2025
@snowflakenel

Ved si daj vybielit. Pasty ti nepomozu,

@snowflakenel Ináč to neodporúčam veľmi to ničí sklovinu.

snowflakenel
11. okt 2025
@anonym_0bf701

@snowflakenel Ináč to neodporúčam veľmi to ničí sklovinu.

@anonym_0bf701 tak zas to netreba prehanat. Ale suhlasim s.Tebou. vela zalezi aj od kvality zubov.

anonym_0091da
11. okt 2025

Nici to brutalne sklovinu. Radsej bielenie

jablkovastrudla
11. okt 2025

Ja som pouzivala bielu perlu a ta vybielila naozaj super. Nevyhoda bola ze som mala velmi citlive zuby takze napriek viditelnemu vysledky som ju prestala pouzivam.

vero13
11. okt 2025

Ja som si na odporúčanie zubárka kúpila tuto, nakoľko som mala veľmi škaredé fľaky na predných zuboch a skoro úplne mi s tým zmizli, veľmi mi tá pasta pomohla, samozrejme nie po jednom umytí, ale tak po dvoch týždňoch som videla rozdiel