Ktorá maska na vlasy Kallos je najlepšia?
Máte skúsenosti? Mám odfarbené, premelírované poškodené vlasy.
Ziadna
@anonym_autor vzhľadom na tie ceny sa mi tejto značke moc nechce veriť. Ale rada si prečítam reálne skúsenosti.
@anonym_autor kallos je lacna a na oko funkcna kozmetika... ale skutocne iba na oko... odporucam nieco kvalitnejsie bez silikonov a parabenov.... toto vlasy neopravuje, iba obali vlas to "akoze" efektu opravy... ak chces vlasom skutocne pomoct, potrebujes na ne dat nieco kvalitnejsie...
@anonym_autor kallos je lacna a na oko funkcna kozmetika... ale skutocne iba na oko... odporucam nieco kvalitnejsie bez silikonov a parabenov.... toto vlasy neopravuje, iba obali vlas to "akoze" efektu opravy... ak chces vlasom skutocne pomoct, potrebujes na ne dat nieco kvalitnejsie...
@krasneleto prosím daj nejaké tipy teda na ine produkty
prečo práve kallos?
@biba_18 neviem, zaujala ma na pohľad, odporucis niečo ine?
Ja som sa tiež nechala na ňu, na túto značku nalákať na elninu, vyskúšala som keratín a biotin, boli to masky.... mám prirodzene kučeravé vlasy pod plecia, česalo sa mi po nich úplne super, fakt lepšie ako po kondicionéri, no žeby som badala aj iné pozitívum,to povedať nemôžem.
@anonym_autor ja by som šla do olaplexu, k18, ale aj nanoil s keratínom, alebo shea moisture hydratačná proteinová maska, tú kupujem kolegyniam pravidelne, dali si dokopy poškodené vlasy ...
Za mna ružová maska od matrixu alebo potom oroexpert
@anonym_autor ja by som šla do olaplexu, k18, ale aj nanoil s keratínom, alebo shea moisture hydratačná proteinová maska, tú kupujem kolegyniam pravidelne, dali si dokopy poškodené vlasy ...
@biba_18 ja som mala od olaplex snáď všetko a nič, mne to vôbec nič nespravilo s vlasmi 🤔
@krasneleto prosím daj nejaké tipy teda na ine produkty
@anonym_autor vlasom sa venujem , nie podla mna maska , ktora by nepresla mojou rukou... aj ked teda isto sa nejake najdu... vlasy dat dokopy jednou maskou, to by bolo privelke ocakavanie.. predovsetkym doplnit proteiny do vlasov, dat im hydrataciu... fukat cez gulatu kefu, najma ak vlasy zehlis.... aj ozehlis vlasy bez predosleho fukania, to je ako liat benzin do ohna... maska- za mna jednoznacne K18, nic lepsie som naozaj nemala... ak vlasy zehlis, tak jedine parnou kvalitnou zehlickou... olejovat vlasy... a kopec dalsich krokov k celkovemu uzdraveniu.. odstrihnut najvacsiu cast zdechlych vlasov, ostatne postupne vystrihavat... nespat s mokrou hlavou, necesat mokre vlasy...
@anonym_autor vlasom sa venujem , nie podla mna maska , ktora by nepresla mojou rukou... aj ked teda isto sa nejake najdu... vlasy dat dokopy jednou maskou, to by bolo privelke ocakavanie.. predovsetkym doplnit proteiny do vlasov, dat im hydrataciu... fukat cez gulatu kefu, najma ak vlasy zehlis.... aj ozehlis vlasy bez predosleho fukania, to je ako liat benzin do ohna... maska- za mna jednoznacne K18, nic lepsie som naozaj nemala... ak vlasy zehlis, tak jedine parnou kvalitnou zehlickou... olejovat vlasy... a kopec dalsich krokov k celkovemu uzdraveniu.. odstrihnut najvacsiu cast zdechlych vlasov, ostatne postupne vystrihavat... nespat s mokrou hlavou, necesat mokre vlasy...
@anonym_0742b2 prepac omylom mi kliklo na anonymne
@anonym_0742b2 tie ostatne veci poznám, ide mi vyslovene o produkty
@biba_18 nemas prosim link na tu shea moisture masku?
@anonym_autor https://www.notino.sk/shea-moisture/manuka-hone...
@biba_18 ďakujem
@anonym_autor ziadna a to hovorim ako kadernicka.... to.si nemusis ani nic dat a vysledok rovnaky

Keratín, aj so samponom a potom ten hair pro tox