Ktorá tvárová maska z drogérie je najlepšia?
poradíte nejakú dobrú masku na tvár bežne dostupnú v drogérke? Vek 40 . Používa sa to na suchú, alebo namočenú tvár? Vďaka
Podla mna Biodance 🙂
Teraz fičím na biodance
Biodance
Najlepšia, co sa týka pomeru cena výkon, je balea med. Ideálna na zacervenanu pleť, aj zhydratuje ôk.
Z Rossmann taka zelena 2-balenie. ❤️❤️❤️ Po nej mam tvar vzdy ako babatko. Vpije sa mi vzdy do x urovni (pod)pokozky. 👍🏻 Napr. take Purito ci Cerave uplny smejd oproti tomu. Pre mna patria do kosa. 🤣
Biodance a Asante
Z Rossmann taka zelena 2-balenie. ❤️❤️❤️ Po nej mam tvar vzdy ako babatko. Vpije sa mi vzdy do x urovni (pod)pokozky. 👍🏻 Napr. take Purito ci Cerave uplny smejd oproti tomu. Pre mna patria do kosa. 🤣
@heidi4 nemas nahodou fotku ako vyzera balenie? Vdaka
@malinka158 skusim najst, som v praci, ak nenajdem, doma vecer odfotim, mam ich zasoby asi ako Joey kondomov. 🤣🤣 Totizto v Budapesti som si ich nakupila na 2 zivoty, kedze u nas Rossmann neni... 🙂 idem kuk, mmnt, ani za boha si neviem spomenut to meno, tusim nieco na A (Amina?, Amia :D zabite ma 😅)
@malinka158 toto by to malo byt a stoji len par supov 🙂
Ale mozem doma odfotit presne, co mam 🙂
@malinka158 skusim najst, som v praci, ak nenajdem, doma vecer odfotim, mam ich zasoby asi ako Joey kondomov. 🤣🤣 Totizto v Budapesti som si ich nakupila na 2 zivoty, kedze u nas Rossmann neni... 🙂 idem kuk, mmnt, ani za boha si neviem spomenut to meno, tusim nieco na A (Amina?, Amia :D zabite ma 😅)
@heidi4 dakujem, pojdem pozriet 😊😊😊
ja mam velmi rada tuto, je to ta latkova. aplikujem po vycisteni pleti, dam si toner a nasledne masku. tato maska ma akoby ''dve'' vrstvy, jedna je taka pevna a je tam na to, aby sa ti maska aplikovala dobre. takze si ju das tou ''tenkou'' strankou na tvar a nasledne tu ''tvrdu'' cast cas preč. ja este robim, že manikurovymi nožnickami rozstrihnem cast medzi nosom a celom aby mi maska dobre sedela. zvysne serum z obalu vytlacim a dam na masku. necham cca 15min, nasledne si ju dam dole, kusok pomasirujem tvar a asplikujem krém. finitko 🙂
Ja mam rada latkove balea a moja mama ma momentálne tuto https://www.mojadm.sk/botanica-slavica-intenziv...
@trema a mama je s ňou spokojná? Je to na zrelú pleť 50+?
@trema a mama je s ňou spokojná? Je to na zrelú pleť 50+?
@bielasovicka hovori, ze je fajn, pekne jej zjemni plet
@bielasovicka hovori, ze je fajn, pekne jej zjemni plet
@trema ok . Vyskusam ☺️
@cherryvibes kúpila som ju včera.Je to ok mať celú noc nalepené?
Nie kazdemu vyhovuje celu noc, ale urcite treba vyskusat, za mna je v pohode a ten efekt po je naozaj top 🍒

Ja mam rada latkove balea a moja mama ma momentálne tuto https://www.mojadm.sk/botanica-slavica-intenziv...