icon

Ktorá tvárová maska z drogérie je najlepšia?

24. apr 2025

poradíte nejakú dobrú masku na tvár bežne dostupnú v drogérke? Vek 40 . Používa sa to na suchú, alebo namočenú tvár? Vďaka

trema
24. apr 2025

Ja mam rada latkove balea a moja mama ma momentálne tuto https://www.mojadm.sk/botanica-slavica-intenziv...

petamich
24. apr 2025

Podla mna Biodance 🙂

lasona
24. apr 2025

Teraz fičím na biodance

simik22
24. apr 2025

Biodance

domiklik
24. apr 2025

Najlepšia, co sa týka pomeru cena výkon, je balea med. Ideálna na zacervenanu pleť, aj zhydratuje ôk.

heidi4
24. apr 2025

Z Rossmann taka zelena 2-balenie. ❤️❤️❤️ Po nej mam tvar vzdy ako babatko. Vpije sa mi vzdy do x urovni (pod)pokozky. 👍🏻 Napr. take Purito ci Cerave uplny smejd oproti tomu. Pre mna patria do kosa. 🤣

janai1
24. apr 2025

Biodance a Asante

malinka158
24. apr 2025
@heidi4

Z Rossmann taka zelena 2-balenie. ❤️❤️❤️ Po nej mam tvar vzdy ako babatko. Vpije sa mi vzdy do x urovni (pod)pokozky. 👍🏻 Napr. take Purito ci Cerave uplny smejd oproti tomu. Pre mna patria do kosa. 🤣

@heidi4 nemas nahodou fotku ako vyzera balenie? Vdaka

heidi4
24. apr 2025
@malinka158

@malinka158 skusim najst, som v praci, ak nenajdem, doma vecer odfotim, mam ich zasoby asi ako Joey kondomov. 🤣🤣 Totizto v Budapesti som si ich nakupila na 2 zivoty, kedze u nas Rossmann neni... 🙂 idem kuk, mmnt, ani za boha si neviem spomenut to meno, tusim nieco na A (Amina?, Amia :D zabite ma 😅)

heidi4
24. apr 2025
@malinka158

@malinka158 toto by to malo byt a stoji len par supov 🙂

heidi4
24. apr 2025

Ale mozem doma odfotit presne, co mam 🙂

malinka158
24. apr 2025
@heidi4

@malinka158 skusim najst, som v praci, ak nenajdem, doma vecer odfotim, mam ich zasoby asi ako Joey kondomov. 🤣🤣 Totizto v Budapesti som si ich nakupila na 2 zivoty, kedze u nas Rossmann neni... 🙂 idem kuk, mmnt, ani za boha si neviem spomenut to meno, tusim nieco na A (Amina?, Amia :D zabite ma 😅)

@heidi4 dakujem, pojdem pozriet 😊😊😊

lila246
24. apr 2025

ja mam velmi rada tuto, je to ta latkova. aplikujem po vycisteni pleti, dam si toner a nasledne masku. tato maska ma akoby ''dve'' vrstvy, jedna je taka pevna a je tam na to, aby sa ti maska aplikovala dobre. takze si ju das tou ''tenkou'' strankou na tvar a nasledne tu ''tvrdu'' cast cas preč. ja este robim, že manikurovymi nožnickami rozstrihnem cast medzi nosom a celom aby mi maska dobre sedela. zvysne serum z obalu vytlacim a dam na masku. necham cca 15min, nasledne si ju dam dole, kusok pomasirujem tvar a asplikujem krém. finitko 🙂

bielasovicka
24. apr 2025
@trema

Ja mam rada latkove balea a moja mama ma momentálne tuto https://www.mojadm.sk/botanica-slavica-intenziv...

@trema a mama je s ňou spokojná? Je to na zrelú pleť 50+?

trema
24. apr 2025
@bielasovicka

@trema a mama je s ňou spokojná? Je to na zrelú pleť 50+?

@bielasovicka hovori, ze je fajn, pekne jej zjemni plet

bielasovicka
24. apr 2025
@trema

@bielasovicka hovori, ze je fajn, pekne jej zjemni plet

@trema ok . Vyskusam ☺️

cherryvibes
Odpoveď bola odstránená
autor
26. apr 2025
@cherryvibes
Odpoveď bola zmazaná

@cherryvibes kúpila som ju včera.Je to ok mať celú noc nalepené?

cherryvibes
26. apr 2025

Nie kazdemu vyhovuje celu noc, ale urcite treba vyskusat, za mna je v pohode a ten efekt po je naozaj top 🍒