Ktorá značka je kvalitnejšia - Redken alebo Kerastase?
Ahojte, idem sa s vami poradiť. Ktorá značka je podľa vás kvalitnejšia? Alebo s ktorou máte skúsenosti?
Kerastase
Redken , mam dost na nic kvalitu vlasov..ale s Redken som celkom spokojna.
Redken , mam dost na nic kvalitu vlasov..ale s Redken som celkom spokojna.
@laskonka_lasky a akú máš kvalitu? Ktoré výrobky ti z redkenu pomohli?
Každému vyhovuje niečo iné, najlepšie keď vyskúšaš obe a uvidis, ktorá ti sadne viac. Ja ti napíšem, že kerastase, ale asi ti to nepomôže 😁
Každému vyhovuje niečo iné, najlepšie keď vyskúšaš obe a uvidis, ktorá ti sadne viac. Ja ti napíšem, že kerastase, ale asi ti to nepomôže 😁
@nicoletta98 no presne nad tým rozmýšľam, že rovno vyskúšam dva 😁
tak porovnávať Redken a Kerastase je ako porovnávať Balea a Nivea. Redken je odost “slabšia” a menej koncentrovaná kozmetika ako Kerastase. Ale samozrejme ako čo komu vyhovuje. Ja používam Kerastase, Redken je pre mňa “drogérka”. A nemusíte ma presviedčať, hovorím za seba 🙃
Za mna starostlivosť určite kerastase
tak porovnávať Redken a Kerastase je ako porovnávať Balea a Nivea. Redken je odost “slabšia” a menej koncentrovaná kozmetika ako Kerastase. Ale samozrejme ako čo komu vyhovuje. Ja používam Kerastase, Redken je pre mňa “drogérka”. A nemusíte ma presviedčať, hovorím za seba 🙃
@anonym_938957 ďakujem za názor. A aký typ vlasov máš a čo používaš z Kerastase
Za mna starostlivosť určite kerastase
@rebekabeka14 ďakujem pekne, čo preferuješ z tejto značky
@rebekabeka14 ďakujem pekne, čo preferuješ z tejto značky
@anonym_autor no záleží skôr od toho aké majú vlasky problém alebo pokožka
@anonym_autor no záleží skôr od toho aké majú vlasky problém alebo pokožka
@rebekabeka14 nejak takto asi 😃
Za mňa tiež Kérastase. Je pravda,že cenovo sú to drahšie produkty, ale v tomto prípade sa oplatí investovať do kvality. Nehovorím, že Redken je zlý, ale reálne som nejaké vysledky pri Redkene na svojich vlasoch nevidela, zatiaľ čo pri Kérastase stále 🙂
Za mňa tiež Kérastase. Je pravda,že cenovo sú to drahšie produkty, ale v tomto prípade sa oplatí investovať do kvality. Nehovorím, že Redken je zlý, ale reálne som nejaké vysledky pri Redkene na svojich vlasoch nevidela, zatiaľ čo pri Kérastase stále 🙂
@veronikah96 veľmi si mi pomohla pri rozhodovaní 😃 ďakujem. A akú radu od kerastase používaš?
@veronikah96 veľmi si mi pomohla pri rozhodovaní 😃 ďakujem. A akú radu od kerastase používaš?
@anonym_autor Kérastase Résistance Bain Extentioniste dlhodobo a keď chcem viac výživu/hydratáciu (v mojom prípade naposledy po balayage),tak vtedy som mala kondicionér a masku z rady Nutritive 🙂

preferujem redken