Ktorá značka šampónov je najlepšia na vlasy?
Ahojte prosím vás s ktorou značkou samponov a masiek na vlasy ste spokojne ? Ďakujem
Alterna. Uplne zbytocna info pre teba ale nemas zac.
Odpovede budú pre teba nič nehovoriace. Ak si odfarbená blondína, načo ti bude informácia, akú značku šampónu používa kučeravá hnedovláska, ktorá si vlasy nikdy nefarbila? 🙄
Aj vedieť sa správne opýtať je dôležité 😉
To je ťažko, pretože každému vyhovuje niečo iné. Napr. Madara je pre mňa úplne hrozná, vôbec mi nevyhovuje. Ja používam HairBust a tiež nevyhovuje každému. Je to veľmi individuálne, ty si musíš nájsť, čo ti bude vyhovovať.
Ja používam českú značku Tomáš Arsov a z DM lacný Alverde šampón alebo Bione.
Ja som vyskusala asi milion samponov. a presne, ako pisu baby, univerzalna odpoved neexistuje. Mam celkom fajn vlasy, pomerne hrube, celkom huste, dlhe. Problem mam s lupinami. A pri nevhidnych samponoch mi viac vypadavaju. Z drogeriovych som mala pekne vlasy po Aussie. Vichy/teraz Decros tusim sampon fialovy, rastlu nove vlasky, ale lupiny, Milva - ozaj vlasy rastli, ale cisty chemlon, Madara - za mna mega sklamanie za tie prachy, vobec nesadol. Z "komernych" head & shoulders - vazne bez lupin, ale cista chemia. Z prirodnych - celkom mam rada Oway, Voono, Botanicu a aj tuhy od 2sis. Umyvam si vlasy 2x tyzdenne, raz si pred umytim spravim olejovu masaz+zabal, raz si robim cistenie/zabal vlasovej pokozky.a pouzivam na umyvanie taku tu masaznu kefu.
Alterna a Hair rituel by Sisley, v minulosti som mala rada aj celú radu Moroccanoil.
Ja som za mlada pouzival de-miclen vona brezy- Dnes mam poloples
Ahoj! 😊 Ja som veľmi spokojná so šampónom Daeng Gi Meo Ri z Notina — konkrétne s ich „na mastnú pokožku hlavy“. Vlasy mám po ňom ľahšie, dlhšie vydržia čisté a korienky sa mastiť začnú až po viacerých dňoch. 💆♀️ Skúsila som už rôzne značky, ale tento mi zatiaľ sadol najviac.

Mádara😊