icon

Ktorá značka šampónov je najlepšia na vlasy?

16. máj 2025

Ahojte prosím vás s ktorou značkou samponov a masiek na vlasy ste spokojne ? Ďakujem

123miaa123
16. máj 2025

Mádara😊

really8
16. máj 2025

Alterna. Uplne zbytocna info pre teba ale nemas zac.

a_alexandra_a
16. máj 2025

Odpovede budú pre teba nič nehovoriace. Ak si odfarbená blondína, načo ti bude informácia, akú značku šampónu používa kučeravá hnedovláska, ktorá si vlasy nikdy nefarbila? 🙄
Aj vedieť sa správne opýtať je dôležité 😉

sima234
16. máj 2025

To je ťažko, pretože každému vyhovuje niečo iné. Napr. Madara je pre mňa úplne hrozná, vôbec mi nevyhovuje. Ja používam HairBust a tiež nevyhovuje každému. Je to veľmi individuálne, ty si musíš nájsť, čo ti bude vyhovovať.

koniarova
16. máj 2025

Ja používam českú značku Tomáš Arsov a z DM lacný Alverde šampón alebo Bione.

veltraud
16. máj 2025

Ja som vyskusala asi milion samponov. a presne, ako pisu baby, univerzalna odpoved neexistuje. Mam celkom fajn vlasy, pomerne hrube, celkom huste, dlhe. Problem mam s lupinami. A pri nevhidnych samponoch mi viac vypadavaju. Z drogeriovych som mala pekne vlasy po Aussie. Vichy/teraz Decros tusim sampon fialovy, rastlu nove vlasky, ale lupiny, Milva - ozaj vlasy rastli, ale cisty chemlon, Madara - za mna mega sklamanie za tie prachy, vobec nesadol. Z "komernych" head & shoulders - vazne bez lupin, ale cista chemia. Z prirodnych - celkom mam rada Oway, Voono, Botanicu a aj tuhy od 2sis. Umyvam si vlasy 2x tyzdenne, raz si pred umytim spravim olejovu masaz+zabal, raz si robim cistenie/zabal vlasovej pokozky.a pouzivam na umyvanie taku tu masaznu kefu.

melanta
16. máj 2025

Alterna a Hair rituel by Sisley, v minulosti som mala rada aj celú radu Moroccanoil.

martinmmartin
16. máj 2025

Ja som za mlada pouzival de-miclen vona brezy- Dnes mam poloples

urshullita6541
27. nov 2025

Ahoj! 😊 Ja som veľmi spokojná so šampónom Daeng Gi Meo Ri z Notina — konkrétne s ich „na mastnú pokožku hlavy“. Vlasy mám po ňom ľahšie, dlhšie vydržia čisté a korienky sa mastiť začnú až po viacerých dňoch. 💆‍♀️ Skúsila som už rôzne značky, ale tento mi zatiaľ sadol najviac.