icon

Ktoré krémy a gély najlepšie pomohli na akné?

bernadettnovakova
23. okt 2025

Mám zmiešanú/mastnú pleť, v poslednej dobe sa mi robia veľké podkožné boľavé akné. Viete niekto poradiť nejaký čistiaci gél, krém na tvár ktorý Vám VÝRAZNE pomohol? Alebo Vám úplne zmyzlo akné? A hlavne nejaký produkt od ktorého nebudem vyhadzaná ešte viac.

kristie571
23. okt 2025

@bernadettnovakova Z lekarne A-derma, ta rada na problematicku plet, skutocne zazrak😊

miadi
23. okt 2025

Neutrogena akne wash - ten pouzivam len ked su vyrazky Lebo velmi vysusuje co je super ked mas vyrazky no zbytocne ked ich nemas . Kazdy den cistit elekttickou kefkou. Vyhybam sa bielim kremom sposobuju mi vyrazky aj SPF) paradoxne olejove sera mi vyrazky nerobia. Skus nejake tea tree oil produkty ( som mala taku zelenu tycinku na bedare a bola super zmizli do dna)

bernadettnovakova
autor
23. okt 2025
@miadi

Neutrogena akne wash - ten pouzivam len ked su vyrazky Lebo velmi vysusuje co je super ked mas vyrazky no zbytocne ked ich nemas . Kazdy den cistit elekttickou kefkou. Vyhybam sa bielim kremom sposobuju mi vyrazky aj SPF) paradoxne olejove sera mi vyrazky nerobia. Skus nejake tea tree oil produkty ( som mala taku zelenu tycinku na bedare a bola super zmizli do dna)

@miadi Mohli by ste mi poslať fotku tej tyčinky? Fakt potrebujem nejaké produkty ktoré vážne zaberajú na akné.

miadi
23. okt 2025
@bernadettnovakova

@miadi Mohli by ste mi poslať fotku tej tyčinky? Fakt potrebujem nejaké produkty ktoré vážne zaberajú na akné.

@bernadettnovakova tu tycinku som mala x rokov dozadu bola z Avon a uz ju nevyrabaju ale Snad nieco podobne najdes. Alebo skus tea tree olej .

anonym_012a5a
23. okt 2025

Mne pomohla Kórejská kozmetika 🙂

anonym_8fd3b7
23. okt 2025
@anonym_012a5a

Mne pomohla Kórejská kozmetika 🙂

@anonym_012a5a ktoré produkty presne?

anonym_012a5a
24. okt 2025
@anonym_8fd3b7

@anonym_012a5a ktoré produkty presne?

@anonym_8fd3b7 ono je toho strašne veľa, ale začala som používať sérum Beauty of joseon, konkrétne s propolisom, neskôr aj krém tiež z tejto značky, postupne som prešla na čistiaci gél.. tiež stále skúšam niečo nové, ale to sérum je úžasné, to mám stále doma 🙂 posielam fotku neviem či mi to odošle

anonym_8fd3b7
24. okt 2025
@anonym_012a5a

@anonym_8fd3b7 ono je toho strašne veľa, ale začala som používať sérum Beauty of joseon, konkrétne s propolisom, neskôr aj krém tiež z tejto značky, postupne som prešla na čistiaci gél.. tiež stále skúšam niečo nové, ale to sérum je úžasné, to mám stále doma 🙂 posielam fotku neviem či mi to odošle

@anonym_012a5a nádherný vysledok

luciaruz
24. okt 2025

Korejska kozmetika je zázrak 🙏🏼

anonym_012a5a
24. okt 2025
@anonym_8fd3b7

@anonym_012a5a nádherný vysledok

@anonym_8fd3b7 ďakujem 🙂 konečne nemusím nosiť makeup každý deň 🙂 treba len skúšať, ale určite korejskú kozmetiku vyskúšaj 🙂