icon

Ktoré parfémy od Moniky odporúčate?

22. dec 2024

Ahojte, tie ktoré máte od Moniky parfémy s ktorými ste spokojné?

ukgirls
22. dec 2024

pozri si realne ceny na nete - najdes ich o 50% lacnejsie ..kazdopadne s konkretnou vonou neporadim

andaluzia12
22. dec 2024

Monika predáva za 100€, v predajni v Dubaji sme ho kupili za 13€ 😂😂😂😂😂

melanta
22. dec 2024

Parfémy nie sú top ale ani zlé. Podstatné je to, čo píše @andaluzia12 že parfém, ktorý ona predáva za 100, si v Dubaji kúpiš za 15. Je to obyčajný lacný produkt, nič luxusné.

laskonka_lasky
22. dec 2024

Na farhana.sk sú celé balíčky 3 parfémy alebo olej s oudom za 150. Ona samostný oud predávala za 150.
Dunyia na farhane 65 pri Monike 150e.

laskonka_lasky
22. dec 2024

Ale ešte podotknem, že jej to ide. Je šikovná, vie sa predať..ja mám oud parfém ale z farhany,vonia dobre🙂

maya_hi
25. dec 2024

Vždy som si kládla otázku, kto to od nej kupuje 😏

maya_hi
25. dec 2024

@laskonka_lasky práve som predvčerom čítala že za mladi paktovala s Mikulášom Černákom. Aj ja som ju kedysi obdivovala aká musí byť šikovná. Samoživoteľka, oklamaná, opustená (aspoň tak to vždy prezentovala) Ten jej obchod som tam v Bystrici vídavala už dávno. Vždy to pôsobilo exkluzívne, až sa človek bojí tam vstúpiť. Ale toto dosť vysvetľuje. V podstate si vytvorila základňu na mafiánskych banskobystrických pipkách a bohvie čo sa tam všetko cez ten butiček prepralo. Nie je normálne na takomto "biznise" takto zbohatnúť. Na Slovensku je problém ho pri slušnom podnikaní aj vôbec takto dlho udržať 🫤

samanta44
25. dec 2024

@maya_hi cernak ju poziadal aby ho obliekala .on jej na oplatku pomohol “vybavit” peniaze ktore jej ex nechcel platit

andrea2019
25. dec 2024

ja mam skusenost s1 jedinou objednavkou vesty a ciapky... a velke sklamanie materialu za mna, vratila som a dlhooooo cakala na peniaze zial

maya_hi
25. dec 2024

@samanta44 ale nejaké zdroje uvadzajú že bola do neho a bol tam aj vzťah. Ťažko povedať. Každopádne, bez vetra sa ani lístok nepohne 🤷🏻‍♀️

dadka123
1. jan 2025

Nedávno som objavila farhana.sk odporúčam a taktiež aj anabis.com .Kupovala som tam parfémy ktoré Monika predáva za oveľa drahšie😌