icon

Ktoré rastové sérum na mihalnice je najlepšie?

tessa2299
4. sep 2025

Ktore rastove serum vam pomohla na rast a hustotu mihalnic?

moze
4. sep 2025

Nutridome.

palya97
4. sep 2025

Revitalash a aj Facederma Hairplus

sense
4. sep 2025

@tessa2299 ricinovy olej cisty

martinka13
4. sep 2025
@sense

@tessa2299 ricinovy olej cisty

@sense asi je tiež potrebné použivat ho stále. Lebo síce po sérach mam mihalnice neskutočné, ale akonáhle prestanem použivat, su este menšie ako pred používaním

luciaruz
4. sep 2025

Synouvelle. Az som si ich musela strihať 😆

sense
4. sep 2025
@martinka13

@sense asi je tiež potrebné použivat ho stále. Lebo síce po sérach mam mihalnice neskutočné, ale akonáhle prestanem použivat, su este menšie ako pred používaním

@martinka13 vieš čo neviem, ja si v rámci večerného skincare ten olej natriem pravidelne, takže neviem posúdiť, ale tak mihalnice vypadávajú rovnako ako vlasy ... A hlavne ten čistý olej je tak prehnane dráhy ako tie Sera a je to jednozlozkovy produkt, žiadne litánie čo to všetko obsahuje

martinka13
4. sep 2025
@sense

@martinka13 vieš čo neviem, ja si v rámci večerného skincare ten olej natriem pravidelne, takže neviem posúdiť, ale tak mihalnice vypadávajú rovnako ako vlasy ... A hlavne ten čistý olej je tak prehnane dráhy ako tie Sera a je to jednozlozkovy produkt, žiadne litánie čo to všetko obsahuje

@sense a nanášaš to vyslovene len na mihalnice (nejakým štetcom),.alebo proste nad mihalnice ako je viečko? A kde kupuješ ten olej?

luciaruz
4. sep 2025

Pozor, olej je okluzant. Cize neprenika do hlbsich vrstiev koze a uz vobec nie ku korienkom aby ich výživil. Ale ako placebo a dobry pocit, preco ne😁

barborka2708
4. sep 2025

Lashcode