Ktoré rastové sérum na mihalnice je najlepšie?
Ktore rastove serum vam pomohla na rast a hustotu mihalnic?
Revitalash a aj Facederma Hairplus
Synouvelle. Az som si ich musela strihať 😆
@sense asi je tiež potrebné použivat ho stále. Lebo síce po sérach mam mihalnice neskutočné, ale akonáhle prestanem použivat, su este menšie ako pred používaním
@martinka13 vieš čo neviem, ja si v rámci večerného skincare ten olej natriem pravidelne, takže neviem posúdiť, ale tak mihalnice vypadávajú rovnako ako vlasy ... A hlavne ten čistý olej je tak prehnane dráhy ako tie Sera a je to jednozlozkovy produkt, žiadne litánie čo to všetko obsahuje
@martinka13 vieš čo neviem, ja si v rámci večerného skincare ten olej natriem pravidelne, takže neviem posúdiť, ale tak mihalnice vypadávajú rovnako ako vlasy ... A hlavne ten čistý olej je tak prehnane dráhy ako tie Sera a je to jednozlozkovy produkt, žiadne litánie čo to všetko obsahuje
@sense a nanášaš to vyslovene len na mihalnice (nejakým štetcom),.alebo proste nad mihalnice ako je viečko? A kde kupuješ ten olej?
Pozor, olej je okluzant. Cize neprenika do hlbsich vrstiev koze a uz vobec nie ku korienkom aby ich výživil. Ale ako placebo a dobry pocit, preco ne😁
Lashcode

Nutridome.