Ktoré telové mlieka a vône sú najviac erotické?
Ahojte, viem že komická otázka, ale máte nejaké overené voňavé telové mlieko alebo vôňu, čo je erotická a zmyselna? Ďakujem..
Ja si sama miesam esencialne oleje. Zmyselne su najma ylang ylang, jazmin, benzoin, vanilka, skorica... Nemam to sice ako povinne pred sexom, ale natieram sa olejmi teda 🙂
odkedy potrebuje mať chlap preboha živého k suloži vonne oleje 😂😂 to mi je ako fakt novinka ... drvivá väčšina je štastna že môže suložit 😍😂
však ich stačí objať ... a už maju chut
Skus motorovy
Ja mam rada olej ylang ylang od značky Kneipp kupujem to v DMke 😍 a potom Rituals majú rôzne voňavé telové krémy ci maslá za mňa ale vyhráva ten od Kneipp
odkedy potrebuje mať chlap preboha živého k suloži vonne oleje 😂😂 to mi je ako fakt novinka ... drvivá väčšina je štastna že môže suložit 😍😂
@sara07 veď ano..ale ja sa rada natriem telovym mliekom napr po sprche a hľadám niečo také zmyselne
@sara07 isteze to mat nepotrebuje, staci pohlad, ci jedna veta a je pripraveny. Aj som pisala, ze to nepouzivam pred sexom, skor na "rande", ked ideme spolu von, do kina, nech ma vonia a tuzi po mne. Ja ale rada aj pred sexom vytvaram atmosferu, ma to cele potom uplne iny naboj.
Bože... pre každého niečo iné...
Skús slaninu