icon

Ktoré telové mlieka a vône sú najviac erotické?

4. máj 2025

Ahojte, viem že komická otázka, ale máte nejaké overené voňavé telové mlieko alebo vôňu, čo je erotická a zmyselna? Ďakujem..

nin12345
Autor odpoveď zmazal
pasomnica
4. máj 2025
@nin12345
Odpoveď bola zmazaná

@nin12345 😆

nin12345
Autor odpoveď zmazal
nin12345
4. máj 2025
@pasomnica

@nin12345 😆

@pasomnica ja som to radšej aj zmazala🤣

lindusss2016
4. máj 2025

Ja si sama miesam esencialne oleje. Zmyselne su najma ylang ylang, jazmin, benzoin, vanilka, skorica... Nemam to sice ako povinne pred sexom, ale natieram sa olejmi teda 🙂

sara07
4. máj 2025

odkedy potrebuje mať chlap preboha živého k suloži vonne oleje 😂😂 to mi je ako fakt novinka ... drvivá väčšina je štastna že môže suložit 😍😂
však ich stačí objať ... a už maju chut

martinmmartin
4. máj 2025

Skus motorovy

dianka3
4. máj 2025
@martinmmartin

Skus motorovy

@martinmmartin 🤣🤣🤣 ten určite zabere

sabinami
5. máj 2025

Ja mam rada olej ylang ylang od značky Kneipp kupujem to v DMke 😍 a potom Rituals majú rôzne voňavé telové krémy ci maslá za mňa ale vyhráva ten od Kneipp

autor
5. máj 2025
@sara07

odkedy potrebuje mať chlap preboha živého k suloži vonne oleje 😂😂 to mi je ako fakt novinka ... drvivá väčšina je štastna že môže suložit 😍😂

@sara07 veď ano..ale ja sa rada natriem telovym mliekom napr po sprche a hľadám niečo také zmyselne

lindusss2016
5. máj 2025
@sara07

@sara07 isteze to mat nepotrebuje, staci pohlad, ci jedna veta a je pripraveny. Aj som pisala, ze to nepouzivam pred sexom, skor na "rande", ked ideme spolu von, do kina, nech ma vonia a tuzi po mne. Ja ale rada aj pred sexom vytvaram atmosferu, ma to cele potom uplne iny naboj.

danica2711
5. máj 2025

Bože... pre každého niečo iné...

pikachu999
5. máj 2025

Skús slaninu