icon

Ktorý BB krém je najlepší na suchú a citlivú pleť?

30. nov 2025

Pouzivate niektorá bb krem? Poraďte nejaky dobry, mam suchu a citlivú plet

petamich
30. nov 2025

Pre mna od Purito

anonym_f35b30
30. nov 2025

Ja používam tento https://www.douglas.sk/sk/p/5011076022?variant=...
Vieš ho aj pekne vrstvit a má podľa mna aj dobre krytie na to že je to bb krém a keď chcem niečo ľahšie tak si dám úplne minimum. Ja som si vďaka tomu tak zjednodušila maľovanie 😂 už len potom použijem tycinku na konturovanie a tekuté licka a zafixujem sprejom a je to podľa mna super 🙂

autor
30. nov 2025
@petamich

Pre mna od Purito

@petamich pozriem si, dakujem. Chcela by som nejaky nestieratelny ale tak bb krem asi nie je

petamich
30. nov 2025

Vies co tento na BB krem aj prijemne kryje aj dlho vydrzi, fakt som spokojna ale hlavne je lahsi ako make-up, po make upe takom klasickom ja sa zvyknem celkom vyhadzat, toto ziadny problem

autor
30. nov 2025
@petamich

Vies co tento na BB krem aj prijemne kryje aj dlho vydrzi, fakt som spokojna ale hlavne je lahsi ako make-up, po make upe takom klasickom ja sa zvyknem celkom vyhadzat, toto ziadny problem

@petamich ja nepoužívam makeup lebo mi strašne vysusuje pokožku. Ked som si dala makeup, uz doobeda som mala na tvári suché šupiny tak preto hľadám nejaku lepšiu alternatívu

antonka
30. nov 2025

Ja som skúsila všetko dostupné z dm a mne sa buď šupe nos alebo sa celá lesknem, prejdem si prstom po tvári a na prste masť:D dlhé roky som používala z avonu nutraeffect tuším, bielo zelený jeden z tých lacnejších a bol fajn, ale takto v zime sa mi šupal aj on..teraz testujem z justu cc krém a super zatiaľ..nelesknem sa ani sa nešupe, ale dala som si viac záležať aj na podklade ...

anonym_ad7224
30. nov 2025

@anonym_autor Misha je super,ja si teda davam aj krem podklad.