Ktorý gél lak vydrží?
Dobry den , hladam malicku lampu a gel lak ktory vydrzi a budem mat TVRDY necht lebo mam velmi slabucke nechty a teda ako casnick stale vo vode.
Makronku som mala a teda som sklamama
@mama4444 Ja som zial take na doma nenasla, kazde sa olupovali, vydrzali max tyzden, co aj obycajny lak. :/ chodim do salonu kazde 4-5 tyzdne mozno aj neskor, mne pomaly rastu nechty, mne nikdy gélové nechty nechceli drzat a ani gell lak, zacali sa vzdy po cca tyzdni odchlipovat, ci som si ich robila sama ci kamaratka ci niekde v salonoch, zmenila som manikerku, konecne som nasla taku, ktora to robi poriadne a gell lak mi krasne drzi a 16€ kazde 4-5 tyzdne mi nie je ani vela
@mama4444 ja mam svoje tvrde ale mala som z ali a vydrzali mi 3tyzdne uz boli odrasty...uz si nedavam nemam cas pri tom sediet. Ale po tych gel lakoch nechty boli potom slabsie co som spozorovala. Mna sa kazdy pyta ci mam umele a to robim aj v zahrade .
@kristie571 Obycajny lak mi nikdy nevydrzal tyzden. Ale pouzivam teraz essie gel couture a top coat a tyzden mi vydrzi, aj ked upratujem a riady umyvam. To je pre mna ok. Gelove laky sa mi nepacia, ak su nanesene v hrubej vrstve a po nejakom case vidno odrasty. Len skoda ze v tejto kolekcii nemaju viac odtienov

Tak macaron hlavne nie je určený pre mäkké nechty s ohybný lôžkom , na to sami upozorňujú… ja mám tiež slabé nechty a spevnujem si ich gélom pretože inak Bellamy nefungoval keďže sú mäkkučké… tam potom vybrať vhodnú podkladovu bázu, ale mne ani ta nepomohla, musím dávať tenkú vrstvu stavebného gelu na svoje prírodné nechty…