icon

Ktorý krém na rýchlejšie opálenie je najlepší?

bubinkaaa
29. júl 2025

Ahojte,
posledné dni sa na mňa z každej strany valí reklama FB na rôzne urychlujúce opálenie -kozmetické prípravky.
Popravde neviem už ani komu a čomu mám veriť ....viete mi niekto poradiť,ktorý krém je naozaj dobrý??že skutočne po ňom rýchlejšie zhnednem a aj opálenie vydrží dlhodobo??ďakujem

leuska0910
29. júl 2025

Mam skusenost s viacerymi, napr. Nivea, Loreal, Astrid, Ziaja.. za mna o nicom, bez efektu.. Najlepsia je za mna Garnier samoopalovacia pena, musis sa s nou natierat pravidelne, ja sa natieram raz za 3-4dni a som "opalena", nie oranzova🙂

lindayaaa
Autor odpoveď zmazal
lenkasarka
29. júl 2025

@bubinkaaa byrokko,bio bronz tie som vyskúšala ja a sú naozaj dobre,ale ja mám aj snedu pokožku. Myslím,že budeš spokojná.

bubinkaaa
autor
29. júl 2025
@lenkasarka

@bubinkaaa byrokko,bio bronz tie som vyskúšala ja a sú naozaj dobre,ale ja mám aj snedu pokožku. Myslím,že budeš spokojná.

@leuska0910 ale ja som sa nepytala na samoopalovaky😊

Jedine ty si ma pochopila 👍@lenkasarka ďakujem za tip....áno aj tento zvažujem

Počkám si ešte na ďalšie odporúčania

adulka07
2. aug 2025
@bubinkaaa

Ja mám 2 krémy - urýchľovača opálenia...ale ja si pod to dávam aspoň 20 tku faktor a až tak ten urýchľovač a opalim sa skôr a pekne do hneda...

lenkasarka
2. aug 2025
@bubinkaaa

@bubinkaaa z týchto dvoch nemám favorita obe sú podľa mna super,ale na tvar si ich nedávam.

viera27
2. aug 2025

Biobaza. Len je farebna, takze nic moc na uteraku 🤣. Ale chyta po nej genialne. Teraz som mala cocosolis choco, ale na biobazu sa nechyta. Zase na druhej strane nefarbi.

bubinkaaa
autor
6. aug 2025
@viera27

Biobaza. Len je farebna, takze nic moc na uteraku 🤣. Ale chyta po nej genialne. Teraz som mala cocosolis choco, ale na biobazu sa nechyta. Zase na druhej strane nefarbi.

@viera27 ktorú konkrétne biobazu??je ich veľa..daj foto🙏

viera27
11. aug 2025
@bubinkaaa

@viera27 ktorú konkrétne biobazu??je ich veľa..daj foto🙏