Ktorý make up na suchú zrelú pleť je najlepší?
Ahojte, skúsila som v poslednej dobe niekoľko make upov a niektoré ma oslovili.
Čo by ste mi odporúčali, ktorý z nich?
Pleť: 44 rokov, skôr suchá, už vrásky pod očami jemné
Mac Studio Radiance - fajn, pekný dewy efekt, dá sa vrstviť
Mac Studio Fix - pekná farba, pomerne matný, ale fajn
Lancome Teint Idole Ultra Wear 24h - tiež dosť matný, ale inak fajn
Lancome serum Idole Supertint - pekne sadol, dal sa vrstviť, žiarivá pleť
Mám celkom fajn rutinu - večer mám double cleansing ( olejový, plus emulzia), dočistenie mliekom, tonerom, sérum, krém. 2x do týždňa maska, 1x enzymatický peeling.
Ráno čistenie tonerom, nasledujú vankúšiky pod oči, mist, následne sérum, krém, SPF. primer nedávam už, keďže mám pomerne dobrú a výživnú skin care.
Ďakujem dievčatá 🙂.
Mac studio fix rovno vyhoď. To je pre veľmi mastnú pleť.
@enmery hej, ten skor nie. Ak by som riesila, tak studio radiance. Mam tu este vzorky estee lauder double wear, ale toho sa obavam na suchu zrelsiu plet.
@anonym_autor Estee double wear tiež rovno vyraď, to je tiež na ťažkú mastnú pleť.
@enmery dobre a teda ktorý z týchto? Alebo iný?
@enmery dobre a teda ktorý z týchto? Alebo iný?
@anonym_autor Ja mam mastnú pleť. Preto viem, čo ti nesadne. Na Tvojom mieste by som si z tých zvyšných vzala vzorky a urobila si kompletne make up a nechala ho na pleti pracovať počas dňa a večer si skontrolovala výsledok, ako si tvoja pleť a make up sadli.
@anonym_autor Ja mam mastnú pleť. Preto viem, čo ti nesadne. Na Tvojom mieste by som si z tých zvyšných vzala vzorky a urobila si kompletne make up a nechala ho na pleti pracovať počas dňa a večer si skontrolovala výsledok, ako si tvoja pleť a make up sadli.
@enmery veď to robím už druhý týždeň a to je výsledok.
@enmery veď to robím už druhý týždeň a to je výsledok.
@anonym_autor Takže z toho mi vychádzajú 2 make-upy potom - fix radiance a lancome tint. Moja známa ma pleť zrelú a suchú a s mac radianca vyzerá ako bábika aj po hodinách. Ale ty sama píšeš, že lancome tint ti vyslovene pekne sadol a pleť je žiarivá.

Mac studio fix rovno vyhoď. To je pre veľmi mastnú pleť.