Ktorý make-up sa dobre rozotiera?
Prosím vás, poraďte make-up ktorý sa dobre rozotiera. Lebo keď si to rozotrem, mám samé fľaky 🤦 čiže by som chcela niečo, čo sa dobré roztiera. Tvár nemám problematickú skôr stačí niečo, čo len pekne zmätni, vyhladí. Ďakujem.
A aký máš a čím nanášaš? Že či nebude chyba v technike nanášania resp. nesprávne zvolenom spôsobe
Na zmatnenie puder, tieto “zmatnujuce” makeupy su take hutne, nespolupracujuce. Ak mas peknu plet tak bude lepsie asi pozriet napr BB cream pre zjednotenie a na to dobry puder (ja mam rada od IT cosmetics)
Dior Backstage
Musis mat najprv kvalitne urobeny zaklad, plet vyzivdnu, zhydratovanu, inak budes mat mapy furt
V podstate akykolvek. Pises ze nemas problematicku plet, tak sa vyhni zbytocne vysoko krycím makeupom. Su hutnejsie. Pokial mas plet hydratovanu, nanes podkladovu bazu, pouzi na makeup kvalitny stetec alebo hubku a flaky nebudes mat. Na zmatnenie zapudruj. Ja mam momentalne klasiku, Maybelline Affinitone.
@victoriab to nie je pravda.akurat som pisala fo ibej diskusie.la roche toleriane napr..ziadne podklady s gebuzinky a nemam mapy.na pleti vyzera uzasne.inak,miesam si odtiene aby som sa trafila presne do farby pleti
@zuzinabila tak mozno mas dobru plet. Ja mam mastnu aj suchu, takze supiny a mapy. Pleti su rozne.
Rimmel london
Giorgio Armani - Luminous Silk Foundation

Dior forever