icon

Ktorý make-up sa dobre rozotiera?

11. okt 2024

Prosím vás, poraďte make-up ktorý sa dobre rozotiera. Lebo keď si to rozotrem, mám samé fľaky 🤦 čiže by som chcela niečo, čo sa dobré roztiera. Tvár nemám problematickú skôr stačí niečo, čo len pekne zmätni, vyhladí. Ďakujem.

mk1111111111
11. okt 2024

Dior forever

lindous
11. okt 2024

A aký máš a čím nanášaš? Že či nebude chyba v technike nanášania resp. nesprávne zvolenom spôsobe

gladys_07
11. okt 2024

Na zmatnenie puder, tieto “zmatnujuce” makeupy su take hutne, nespolupracujuce. Ak mas peknu plet tak bude lepsie asi pozriet napr BB cream pre zjednotenie a na to dobry puder (ja mam rada od IT cosmetics)

xux
11. okt 2024

Dior Backstage

victoriab
11. okt 2024

Musis mat najprv kvalitne urobeny zaklad, plet vyzivdnu, zhydratovanu, inak budes mat mapy furt

vev82
11. okt 2024

V podstate akykolvek. Pises ze nemas problematicku plet, tak sa vyhni zbytocne vysoko krycím makeupom. Su hutnejsie. Pokial mas plet hydratovanu, nanes podkladovu bazu, pouzi na makeup kvalitny stetec alebo hubku a flaky nebudes mat. Na zmatnenie zapudruj. Ja mam momentalne klasiku, Maybelline Affinitone.

zuzinabila
12. okt 2024

@victoriab to nie je pravda.akurat som pisala fo ibej diskusie.la roche toleriane napr..ziadne podklady s gebuzinky a nemam mapy.na pleti vyzera uzasne.inak,miesam si odtiene aby som sa trafila presne do farby pleti

victoriab
12. okt 2024

@zuzinabila tak mozno mas dobru plet. Ja mam mastnu aj suchu, takze supiny a mapy. Pleti su rozne.

nikita1109
12. okt 2024

Rimmel london

nixinella
18. okt 2024

Giorgio Armani - Luminous Silk Foundation