icon

Ktorý šampón pomôže jemným vlasom?

4. apr 2025

Baby poraďte, vlasy extrémne jemne jemne jemne už neviem aký šampón skúsiť momentálne som na úplne prírodnom a vlasy sú ešte jemnejšie.

joesvk
4. apr 2025

Daj si slabú Haedline trvalú. Budú sa lepšie upravovať.

simkima
4. apr 2025

@joesvk to nepoznam, to je co zac?

joesvk
4. apr 2025

Každá kaderníčka to pozná,keď požiadaš.
Nemusíš si upravovať potom vlasy na "kučeravo".Vyfúkaš normálne.

midka
4. apr 2025

@joesvk ja som to mala, je to o ničom mala som aj spec prípravky na to, na jemné vlasy to to nefunguje, nevydržalo to ani 2 zmytia, ale mňa rovno kadernícka ešte predtým upozornila, že na jemné a dlhšie vlásy, nebudem spokojna

googlinqa
4. apr 2025

Skúšala si shoulders ten klasický bez kondicionera za mňa naj

joesvk
4. apr 2025

@midka Ja mám práveže dobrú skúsenosť.

autor
4. apr 2025

Ďakujem za akékoľvek odpovede, čo sa týka zásahov do vlasov to sa bojím lebo ich mám aj riedke a ten shoulders a ako pomáha že sú trošku lepšie ?

lucialucy43
4. apr 2025

Ja,použivam teraz šampon Odylique hydratačny šampón levandulovy je na všetky typy vlasov posiňuje vlasy upokojuje pokožku mam z neho pekne leskle vlasy a začali aj lepšie rásť odkedy ho použivam a praveže nemam vôbec pri tomto šampone pocit že by som mala vlasy moc jemné praveže mi sadol dobre a kondicioner davam len na končeky vlasov uplne to stači ziadna chemia tam nie je čo má veľke plus pre mňa je to tento šampón https://zerotoxic.sk/products/odylique-hydratac...

martinadomianova
5. apr 2025

Tiež mám jemné vlasy. Roky som používala Elseve, tento rok som skúsila zmenu na Garnier. Bohužiaľ ten mi nesadol. A teraz testujem Yves Rocher. Ťažko povedať čo Ti konkrétne sadne. Treba vyskúšať.

natiblaskova
5. apr 2025

Väčšinou, keď sú tak jemné tak nie sú riedke ale vlasy sú tenke