icon

Ako vybrať správny IPL epilátor?

1975renca
17. okt 2024

Zdravím dámy a možno aj páni,
zvažujem kúpu IPL epilátora,no som abslútny nováčik a vôbec netuším na čo sa zamerať pri výbere.Nerada by som zaplatila za niečo, čo nefunguje.Je ich tu na predaj veľa aj z druhej ruky,tak neviem či to nebudú zbytočne vyhodené €,ak to tak ,,excelentne funguje,, a ľudia to posúvajú ďalej, keďže kto chce predať, pravdu nenapíše.
Preto,kto má pozitívnu skúsenosť ,sem s ňou 😄
Za každú radu vopred ďakujem 🙏🙂

sissy27
17. okt 2024

@1975renca ja mam lumeu, spokojnost, plni ucel. Ale z druhej ruky by som nekupovala, nie je to lacne a nevies ci niekomu nespadla, nie je vnutri poskodena atd.

dettilv
17. okt 2024

@1975renca ja mám tiež lumeu a som spokojná. Bolo mi ľuto dať toľko peňazí zaň ale teraz už ľutujem že som si ju nekúpila skor. Pozor vraj funguje iba na tmavšie chlpy

slavka1988
17. okt 2024

@1975renca tiež mám lumeu a jednu dokonca predávam prešla som na novšiu a takto keď si človek nájde cez zimu čas každé dva týždne použiť ju leto behám hola ako bábätko ale uprimne som obcas lenivá som rada že hodim sprchu a ľahnem

victoriab
17. okt 2024

@slavka1988 moze sa kazde 2 tyzdne? To som tusim prehliadla

sissy27
17. okt 2024

@victoriab ano, najprv ides kazde 2 tyzdne, potom prejdes na kazde 4.

1975renca
autor
17. okt 2024

@dettilv ďakujem,ja mam skor bledsie

cobrastan
17. okt 2024

mne kupil byvaly hyundai ale nezda sa mi ze nejak funguje :D asi ho predam a kupim si tiez tu lumeu

dettilv
17. okt 2024

@1975renca no tak by som neriskla🤭lebo to nestojí 10€. Nemáš niekoho v okolí kde ju môžeš vyskúšať?u mňa môžeš ak si z juhu 👍

1975renca
autor
17. okt 2024

@dettilv ved toto,preto potrebujem skúsenosti a rady viacerých 🙂som zo Serede,od Trnavy 10 minút,ty?

dettilv
17. okt 2024

@1975renca no trošku ďalej😃okres levice

nika_val
18. okt 2024

@1975renca treba vedieť že prvé mesiace sa budeš musieť normálne holiť medzi tými jednotlivými osvieteniami
Začínaš tak že sa oholiš, osvietiš a ďalšie osvietenie je až o 2 týždne. Tie 2 týždne sa normálne holíš a klasicky ti rastu chĺpky. Až po nejakom čase cca 2 mesiace je vidieť že chĺpky rastu menej a niektorých miestach vôbec.
Takže ten stav kedy si úplne bez chĺpkov je cca 5-6 mesiacov od prvého osvietenia.
Trvá to individuálne a individuálne ten stav aj výdrži

victoriab
18. okt 2024

@1975renca kup z bazosu a ked nebudes spokojna, predas dalej. Ja som kupila na marketplace som si vsimla ze kamoska predava, ked ma to nebude bavit, hodim na net a hotovo

1975renca
autor
18. okt 2024

@nika_val to viem,chodim do salónu uz skoro rok,no mam to ďaleko aj ked za super cenu a tym ze mam bledsie chlpky tak to bude trvať ešte dlho si myslim,tak som zvazovala ze sa do toho pustim doma,len potrebujem recenzie ludi, čo zaberá aj na blede chlpy

1975renca
autor
18. okt 2024

@dettilv tak nič no 😄 vďaka za ochotu 😄

slavka1988
18. okt 2024

@1975renca zaberá aj na bledé chlapsky ale samozrejme treba čas a dôslednosť pravidelne sa depilovat

adonish
18. okt 2024

@1975renca tiez mam lumeu a velka spokojnosť. Len treba byt dosledna v tych casovych intervaloch 😊

nika_val
18. okt 2024

@1975renca ja mám aj tmavé aj bledé a zaberalo mi to na oboje ..len som ju posunula ďalej lebo som na to zabudala, nechcelo sa mi to a tak 🤦😁
Dnes o pár rokov neskôr by som do toho hneď išla zase, len musím našetriť. 😁😁 A keďže vždy uprednostním niečo iné pred tým tak sa šetrí stále odznova 🤦

Ja som tomto napísala preto lebo som tu na MK už čítala nie raz že aká je to blbosť celé IPL že sa žena odvietila a o pár dní jej zase narátali chĺpky 😁🤦 tak pre istotu to píšem vždy do každej diskusie kde sa ženy pýtajú na IPL 😁

1975renca
autor
18. okt 2024

@nika_val a aku si mala prosim Ťa??

1975renca
autor
18. okt 2024

@victoriab a aku mas od tej kamošky?si spokojná?

victoriab
18. okt 2024

@1975renca myslim ze lumea nizsia rada

petkapepo
Odpoveď bola odstránená
nika_val
18. okt 2024

@1975renca Lumea Prestige (číslo neviem)
Mala som všetky tie nadstavce... A čo mne vadilo bolo že ten prístroj bol sám o sebe dosť ťažký a celé telo (nohy, ruky, podpazušie a intímne partie) mi zabralo tak 45min podctiveho osvietenia.. a pri takej dobe mi prišiel ten prístroj ťažký už
Nabudúce mi by som išla určite do niečo menšieho napr sa mi pozdáva Braun značka

petkapepo
Odpoveď bola odstránená