Ako vybrať správny IPL epilátor?
Zdravím dámy a možno aj páni,
zvažujem kúpu IPL epilátora,no som abslútny nováčik a vôbec netuším na čo sa zamerať pri výbere.Nerada by som zaplatila za niečo, čo nefunguje.Je ich tu na predaj veľa aj z druhej ruky,tak neviem či to nebudú zbytočne vyhodené €,ak to tak ,,excelentne funguje,, a ľudia to posúvajú ďalej, keďže kto chce predať, pravdu nenapíše.
Preto,kto má pozitívnu skúsenosť ,sem s ňou 😄
Za každú radu vopred ďakujem 🙏🙂
@1975renca tiež mám lumeu a jednu dokonca predávam prešla som na novšiu a takto keď si človek nájde cez zimu čas každé dva týždne použiť ju leto behám hola ako bábätko ale uprimne som obcas lenivá som rada že hodim sprchu a ľahnem
@slavka1988 moze sa kazde 2 tyzdne? To som tusim prehliadla
mne kupil byvaly hyundai ale nezda sa mi ze nejak funguje :D asi ho predam a kupim si tiez tu lumeu
@1975renca treba vedieť že prvé mesiace sa budeš musieť normálne holiť medzi tými jednotlivými osvieteniami
Začínaš tak že sa oholiš, osvietiš a ďalšie osvietenie je až o 2 týždne. Tie 2 týždne sa normálne holíš a klasicky ti rastu chĺpky. Až po nejakom čase cca 2 mesiace je vidieť že chĺpky rastu menej a niektorých miestach vôbec.
Takže ten stav kedy si úplne bez chĺpkov je cca 5-6 mesiacov od prvého osvietenia.
Trvá to individuálne a individuálne ten stav aj výdrži
@1975renca zaberá aj na bledé chlapsky ale samozrejme treba čas a dôslednosť pravidelne sa depilovat
@1975renca ja mám aj tmavé aj bledé a zaberalo mi to na oboje ..len som ju posunula ďalej lebo som na to zabudala, nechcelo sa mi to a tak 🤦😁
Dnes o pár rokov neskôr by som do toho hneď išla zase, len musím našetriť. 😁😁 A keďže vždy uprednostním niečo iné pred tým tak sa šetrí stále odznova 🤦
Ja som tomto napísala preto lebo som tu na MK už čítala nie raz že aká je to blbosť celé IPL že sa žena odvietila a o pár dní jej zase narátali chĺpky 😁🤦 tak pre istotu to píšem vždy do každej diskusie kde sa ženy pýtajú na IPL 😁
@1975renca Lumea Prestige (číslo neviem)
Mala som všetky tie nadstavce... A čo mne vadilo bolo že ten prístroj bol sám o sebe dosť ťažký a celé telo (nohy, ruky, podpazušie a intímne partie) mi zabralo tak 45min podctiveho osvietenia.. a pri takej dobe mi prišiel ten prístroj ťažký už
Nabudúce mi by som išla určite do niečo menšieho napr sa mi pozdáva Braun značka

@1975renca ja mam lumeu, spokojnost, plni ucel. Ale z druhej ruky by som nekupovala, nie je to lacne a nevies ci niekomu nespadla, nie je vnutri poskodena atd.