icon

Kúpa štetca na make up zo Shein

11. okt 2025

Kupili by ste si tam stetec?

anonym_fec36f
11. okt 2025

Noa a keby len štetec mám odtiaľ aj oblečenie a všetko ok😊 Ináč aj to ze drogeri co si kúpiš je z Číny 🙂

biba_18
11. okt 2025

aj hej ale fakt netuším o čo by mal byť lepší než tie čo mám doma. investuj radšej do niečoho kvalitného, napr. do shiseida, zoevy, davinciho alebo tak…

anonym_d70bb7
11. okt 2025

@anonym_autor asi nie, raz som kúpila lacné a vypadávajú chlpy z neho.

denkabemommy
11. okt 2025

Nekúpila, ale len preto, že mám radšej kvalitu ako kvantitu. A preto mám xy rokov štetce, ktoré síce stáli viac ale sú ako nové.

autor
11. okt 2025
@denkabemommy

Nekúpila, ale len preto, že mám radšej kvalitu ako kvantitu. A preto mám xy rokov štetce, ktoré síce stáli viac ale sú ako nové.

@denkabemommy poraďte ake

denkabemommy
12. okt 2025
@anonym_autor

@denkabemommy poraďte ake

@anonym_autor mám Tom Ford a Hakuhodo 🙂

aevisi
12. okt 2025

Úplne ti stačia z DM značka napr Dermacol - tie sú kvalitné a sú tam všetky základné, ktoré by si mohla potrebovať.. prípadne Catrice, alebo Essence.. a keď ťa to bude baviť, môžeš zainvestovať do drahšej značky 🙂

hopsas
12. okt 2025

@anonym_autor ano bežne kupujem aj hubky na makeup lebo som sa fakt vytocila ked som našla hubky na makeup v DM za skoro pat eur

autor
12. okt 2025
@hopsas

@anonym_autor ano bežne kupujem aj hubky na makeup lebo som sa fakt vytocila ked som našla hubky na makeup v DM za skoro pat eur

@hopsas a myslíš ze kvalita je ok?

hopsas
12. okt 2025
@anonym_autor

@hopsas a myslíš ze kvalita je ok?

@anonym_autor ja rozdiel nevidím ..štetec normálne funguje tak ako ma

anonym_95a46a
15. okt 2025

@anonym_autor vsetko z činy je šmejd, kto nemá na lepšie tak vo velkom nakupuje zjavne tam 🤷‍♀️ nevies z coho je to vyrobene a gebriť si to na tvar...