Kúpim lepšie kozmetické produkty v lekárni alebo drogérii?
Kupujete si šampony a kremy na pleť (čo sa tyka hlavne ked mate poškodenu pleť vlasy pripadne opalovacie kremy a rozne taketo) v drogerii bežne alebo skor v lekarni? Kde maju lepšie produkty? (Mam problem s vlasmi tie sú riedke lámacé krehké moc a pleť aknózna s bodkami a podobne)
Objednávam... pri zloženi kozmetiky z lekárne a z drogerie extra rozdiel nevidím. Objednávam prírodnú kozmetiku bez ropných produktov. Pogooglim kde je lepšia cena alebo počkám na nejakú akciu a objednám do zásoby.
@44janica44 Môžem sa spytať ake značky kupujete?
Napr. Purity vision, kvitok.sk, modrá púpava wooden spoon, boranica slavica .... je ich veľa mam par obľúbených občas niečo nové skúsim, par fajn produktov týchto znaciiek je aj v dm-ke. Ale väčšinou objednávam. Často majú eshopy akcie ako Poštovné zdarma, príp. Produkt zdarma tak využijem.
@44janica44 DM ma vraj prirodne znacky rozne no neviem ci funguju aj, mala som šampon alverde ale mala som po nich vlasy také nič moc, krepovité
Lacnejšie ako v lekárni a dm objednas kórejskú kozmetiku a kvalita xykrat lepšia
Tam, kde je aktuálne lacnejšie.

Kupujem si značku, ktorú predávajú len v lekárni, v drogérii som ju nevidela.
Ale ak by bola za dobrú cenu v drogérii tak kúpim tam
No problém