Kúra alebo botox na krepovité vlasy
Chcela by som vyskusat nejaku kuri na vlasy v kadernictve, napr.taky botox? Je nieco,co vam pomohlo?Ja mam prirodny vlas,ale uplne krepaty,suchy, nedokaze v sebe udrzat vlhkost.Nepomahaju masky,kondi,laky,dokonca ani silikon.emulzie.
vitaker len to musis chodit casto kazdy mesiac a je to dost drahe
zmeniť starostlivosť - ako píše @dadis - cgm metódu
zjednodušene šampon na pokožku hlavy- kondicioner do dĺžok - leave-in kondicioner do dlžok - olej na končeky vlasov, pravidelne masky, používať na sušenie mikrovlákno a spať s chránenými vlasmi…
stylingovať nemusíš, ale ja som zistila že na moje vlasu aj ten minimálny styling už má vplyv…
zmeniť starostlivosť - ako píše @dadis - cgm metódu
zjednodušene šampon na pokožku hlavy- kondicioner do dĺžok - leave-in kondicioner do dlžok - olej na končeky vlasov, pravidelne masky, používať na sušenie mikrovlákno a spať s chránenými vlasmi…
stylingovať nemusíš, ale ja som zistila že na moje vlasu aj ten minimálny styling už má vplyv…
@biba_18 Praktizujem uplne vsetko co popisujes. Masku pouzivam zakazdym,potom kondicioner. Mame tvrdu vodu, takze raz za mesiac pouz.cist.kuru, po kazdim umyti speci kys.oplach,mam turban z mikrivlakna,spim s hodvab. turbanom, hydratujem, zdravo sa stravujem..Kym som doma je to ok, problém nastava ked vylezem von. Krepata som aj ked neprsi..
vitaker len to musis chodit casto kazdy mesiac a je to dost drahe
@anonym_626bec som citala,ze to vydrzi aj pol roka. A naor,ze ten botox nie je taky skodlivy ako keratin..
Vlasovy olej si skusala?
@anonym_626bec som citala,ze to vydrzi aj pol roka. A naor,ze ten botox nie je taky skodlivy ako keratin..
@ivanah87 vitaker ti po 3 umytiach zijde dole, treba chodit rok aspon kazdy mesiac potom ten vlas nasaje tie latky aspon tak mi vravela kadernicka
vlas nie je uzatvorený, keď sa ti na vlhkom vzduchu krepatí…
@biba_18 Praktizujem uplne vsetko co popisujes. Masku pouzivam zakazdym,potom kondicioner. Mame tvrdu vodu, takze raz za mesiac pouz.cist.kuru, po kazdim umyti speci kys.oplach,mam turban z mikrivlakna,spim s hodvab. turbanom, hydratujem, zdravo sa stravujem..Kym som doma je to ok, problém nastava ked vylezem von. Krepata som aj ked neprsi..
@ivanah87 A mas valdy po vyfenovani leskle? Inak ked sa ti krepateju vlasy vo vlhku, mas pravdepodobne vlnity vlas, tie byvaju porovite...mam to rovnako..teraz som spokojna s ruzovou radou od elseve - glycolic acid..leave in pouzivas?
@ivanah87 A mas valdy po vyfenovani leskle? Inak ked sa ti krepateju vlasy vo vlhku, mas pravdepodobne vlnity vlas, tie byvaju porovite...mam to rovnako..teraz som spokojna s ruzovou radou od elseve - glycolic acid..leave in pouzivas?
@dadis ano,po umyti a naslednom vyfenovani su leskle,kym som doma. Ked vylezem z domu ostanu sice leskle,ale hned zkrepovateju .Pouzivam hydratacnu radu Biogentleaf, pridavam na zaver krem a olej so silikonmi

@ivanah87 Skus CGM metodu starostlivosti o vlasy. Alebo aspon jej zasady (styling si nerobim ani ja). Vzdy po umyti si vlasy vyfenuj (ak nechces vlny, tak cez gulatu kefu, ak chces vlny- tak s difuzerom).