icon

Kúra alebo botox na krepovité vlasy

ivanah87
26. dec 2025

Chcela by som vyskusat nejaku kuri na vlasy v kadernictve, napr.taky botox? Je nieco,co vam pomohlo?Ja mam prirodny vlas,ale uplne krepaty,suchy, nedokaze v sebe udrzat vlhkost.Nepomahaju masky,kondi,laky,dokonca ani silikon.emulzie.

dadis
26. dec 2025

@ivanah87 Skus CGM metodu starostlivosti o vlasy. Alebo aspon jej zasady (styling si nerobim ani ja). Vzdy po umyti si vlasy vyfenuj (ak nechces vlny, tak cez gulatu kefu, ak chces vlny- tak s difuzerom).

anonym_626bec
26. dec 2025

vitaker len to musis chodit casto kazdy mesiac a je to dost drahe

biba_18
26. dec 2025

zmeniť starostlivosť - ako píše @dadis - cgm metódu
zjednodušene šampon na pokožku hlavy- kondicioner do dĺžok - leave-in kondicioner do dlžok - olej na končeky vlasov, pravidelne masky, používať na sušenie mikrovlákno a spať s chránenými vlasmi…
stylingovať nemusíš, ale ja som zistila že na moje vlasu aj ten minimálny styling už má vplyv…

ivanah87
autor
28. dec 2025
@dadis

@ivanah87 Skus CGM metodu starostlivosti o vlasy. Alebo aspon jej zasady (styling si nerobim ani ja). Vzdy po umyti si vlasy vyfenuj (ak nechces vlny, tak cez gulatu kefu, ak chces vlny- tak s difuzerom).

@dadis Ja mam rovne vlasy🙈 a vzdy fenujem v smere rastu vlasu pomocou kefy.

ivanah87
autor
28. dec 2025
@biba_18

zmeniť starostlivosť - ako píše @dadis - cgm metódu
zjednodušene šampon na pokožku hlavy- kondicioner do dĺžok - leave-in kondicioner do dlžok - olej na končeky vlasov, pravidelne masky, používať na sušenie mikrovlákno a spať s chránenými vlasmi…
stylingovať nemusíš, ale ja som zistila že na moje vlasu aj ten minimálny styling už má vplyv…

@biba_18 Praktizujem uplne vsetko co popisujes. Masku pouzivam zakazdym,potom kondicioner. Mame tvrdu vodu, takze raz za mesiac pouz.cist.kuru, po kazdim umyti speci kys.oplach,mam turban z mikrivlakna,spim s hodvab. turbanom, hydratujem, zdravo sa stravujem..Kym som doma je to ok, problém nastava ked vylezem von. Krepata som aj ked neprsi..

ivanah87
autor
28. dec 2025
@anonym_626bec

vitaker len to musis chodit casto kazdy mesiac a je to dost drahe

@anonym_626bec som citala,ze to vydrzi aj pol roka. A naor,ze ten botox nie je taky skodlivy ako keratin..

kp7333
28. dec 2025

Vlasovy olej si skusala?

anonym_626bec
28. dec 2025
@ivanah87

@anonym_626bec som citala,ze to vydrzi aj pol roka. A naor,ze ten botox nie je taky skodlivy ako keratin..

@ivanah87 vitaker ti po 3 umytiach zijde dole, treba chodit rok aspon kazdy mesiac potom ten vlas nasaje tie latky aspon tak mi vravela kadernicka

biba_18
28. dec 2025

vlas nie je uzatvorený, keď sa ti na vlhkom vzduchu krepatí…

dadis
28. dec 2025
@ivanah87

@biba_18 Praktizujem uplne vsetko co popisujes. Masku pouzivam zakazdym,potom kondicioner. Mame tvrdu vodu, takze raz za mesiac pouz.cist.kuru, po kazdim umyti speci kys.oplach,mam turban z mikrivlakna,spim s hodvab. turbanom, hydratujem, zdravo sa stravujem..Kym som doma je to ok, problém nastava ked vylezem von. Krepata som aj ked neprsi..

@ivanah87 A mas valdy po vyfenovani leskle? Inak ked sa ti krepateju vlasy vo vlhku, mas pravdepodobne vlnity vlas, tie byvaju porovite...mam to rovnako..teraz som spokojna s ruzovou radou od elseve - glycolic acid..leave in pouzivas?

dadis
28. dec 2025
@ivanah87

@ivanah87 tento loreal alebo olaplex 5

ivanah87
autor
29. dec 2025
@biba_18

vlas nie je uzatvorený, keď sa ti na vlhkom vzduchu krepatí…

@biba_18 No nie je,neuzavrie sa ani olejom,alebo silikonom..

ivanah87
autor
29. dec 2025
@dadis

@ivanah87 A mas valdy po vyfenovani leskle? Inak ked sa ti krepateju vlasy vo vlhku, mas pravdepodobne vlnity vlas, tie byvaju porovite...mam to rovnako..teraz som spokojna s ruzovou radou od elseve - glycolic acid..leave in pouzivas?

@dadis ano,po umyti a naslednom vyfenovani su leskle,kym som doma. Ked vylezem z domu ostanu sice leskle,ale hned zkrepovateju .Pouzivam hydratacnu radu Biogentleaf, pridavam na zaver krem a olej so silikonmi

ivanah87
autor
29. dec 2025
@ivanah87

@dadis ano,po umyti a naslednom vyfenovani su leskle,kym som doma. Ked vylezem z domu ostanu sice leskle,ale hned zkrepovateju .Pouzivam hydratacnu radu Biogentleaf, pridavam na zaver krem a olej so silikonmi

@ivanah87 A mam rovny vlas, nevlnia sa mi