icon

Kvalitná henna na farbenie vlasov - odtieň mahagón

sunflower0106
Včera o 19:58

Poradíte mi prosím kvalitnú hennu na vlasy, ktorá zafarbí prirodzene tmavohnedé vlasy na odtieň mahagón/hrdzavo?

0silvia0
Včera o 20:09

@sunflower0106 pouzivam roky khadi

sunflower0106
autor
Včera o 20:28
@0silvia0

@sunflower0106 pouzivam roky khadi

@0silvia0 a ktorý odtieň používate ?

0silvia0
Včera o 20:48
@sunflower0106

@0silvia0 a ktorý odtieň používate ?

@sunflower0106 cistu hennu

0silvia0
Včera o 20:55

@sunflower0106

takto mi chyta

sunflower0106
autor
Včera o 21:05
@0silvia0

@sunflower0106

takto mi chyta

@0silvia0 pekne chytá ale aké sú originál vaše vlasy, na ktoré čistú hennu nanášate?

0silvia0
Včera o 21:07
@sunflower0106

@0silvia0 pekne chytá ale aké sú originál vaše vlasy, na ktoré čistú hennu nanášate?

@sunflower0106 mam uz dost presedivele vlasy, ale povodna farba je taka strednohneda, ani bleda, ani tmava. Cize hneda, so sedinami

sunflower0106
autor
Včera o 21:22
@0silvia0

@sunflower0106 mam uz dost presedivele vlasy, ale povodna farba je taka strednohneda, ani bleda, ani tmava. Cize hneda, so sedinami

@0silvia0 super, vďaka
A koľko balení tej henny dávate na jedno farbenie? Ja kam husté a dlhé vlasy do pól chrbta

dahliaa
Včera o 22:29

Také používám Khadi (Mahagon). 👍🏻 Vlasy mám dlouhé, poměrně husté až do dolní části zad a na jedno barvení mi postačí 1 celé balení. Vyjde mi to akorát. Hennu nechávám na vlasech klidně 4 hodiny...

0silvia0
Dnes o 04:54
@sunflower0106

@0silvia0 super, vďaka
A koľko balení tej henny dávate na jedno farbenie? Ja kam husté a dlhé vlasy do pól chrbta

@sunflower0106 tiez mam dlhe vlasy, tato cervena sa nevymyva, teda nefarbim vzdy cele vlasy, ale len odrasty kazdy mesiac, to miniem cca 4 velke lyzice. Prvy krat samozrejme musis zafarbit celu hlavu, teda minies cele balenie. Dolezite je tuto cervenu zarobit s horucou, 90 stupnovou vodou. Ja nechavam posobit 2 hodiny, ale mozes nechat aj dlhsie, ale mne to zafarbi vlasy dostatocne a to mam hrube vlasy.

sunflower0106
autor
Dnes o 07:58
@0silvia0

@sunflower0106 tiez mam dlhe vlasy, tato cervena sa nevymyva, teda nefarbim vzdy cele vlasy, ale len odrasty kazdy mesiac, to miniem cca 4 velke lyzice. Prvy krat samozrejme musis zafarbit celu hlavu, teda minies cele balenie. Dolezite je tuto cervenu zarobit s horucou, 90 stupnovou vodou. Ja nechavam posobit 2 hodiny, ale mozes nechat aj dlhsie, ale mne to zafarbi vlasy dostatocne a to mam hrube vlasy.

@0silvia0 čo znamená že nevyrasta? Táto henna sa nezmyva časom?

sunflower0106
autor
Dnes o 07:59
@dahliaa

Také používám Khadi (Mahagon). 👍🏻 Vlasy mám dlouhé, poměrně husté až do dolní části zad a na jedno barvení mi postačí 1 celé balení. Vyjde mi to akorát. Hennu nechávám na vlasech klidně 4 hodiny...

@dahliaa a aký je prirodzený odtieň vašich vlasov ?

simca115
Dnes o 08:03

poradíte mi prosím - je vhodná táto značka na šedivé vlasy ? Či teda zafarbí šediny plus či to vydrží dlhšie ako drogeriove farby . Ďakujem

0silvia0
Dnes o 08:13
@simca115

poradíte mi prosím - je vhodná táto značka na šedivé vlasy ? Či teda zafarbí šediny plus či to vydrží dlhšie ako drogeriove farby . Ďakujem

@sunflower0106 napísala som, že sa nevymýva. Táto červená je čistá henna, tá dlho drží. Farby, napríklad medená je s prídavnými zložkami, tú používa dcéra a tá sa časom vymýva.
@simca115 ja mám dosť šedivé vlasy a červená henna ti ich zafarbí. Ak nechceš červenú, treba farbiť s predprípravou, je to trošku dlhší proces, ale šediny zafarbí, s týmto PREP treba predfarbiť: https://www.khadi.sk/khadi-rastlinna-farba-na-v...

dahliaa
Dnes o 10:24
@sunflower0106

@dahliaa a aký je prirodzený odtieň vašich vlasov ?

@sunflower0106 Já mám světle hnědé. 🙂