icon

Kyselina hyalurónová pod oči

4. aug 2025

Ahojte,

dával si už niekto pichnúť kyselinu hyalurónovú do oblastí očí? Na redukovanie kruhov pod očami. Máte skúsenosti? 🤔

laurinka27
4. aug 2025

Kyselina pod oči nie je dobrý nápad.

autor
4. aug 2025
@laurinka27

Kyselina pod oči nie je dobrý nápad.

@laurinka27 a čo teda najlepšie podľa teba redukuje kruhy? Ja som sa dočítala len o tejto možnosti, plastiku naozaj nezvažujem

crazy_cat_lady
4. aug 2025

Mne odporucili mezoterapiu

billy_jean
4. aug 2025

Kyselina pod oči určite nie. Ja chodím na mezo alebo na peptidy Lumi eyes.

autor
5. aug 2025

len pre zaujímavosť, čo je zlé na kyseline? 😂 pri nej vidím na fotkách pred a po najlepší výsledok 🤔

drinkx
3. okt 2025
@anonym_autor

len pre zaujímavosť, čo je zlé na kyseline? 😂 pri nej vidím na fotkách pred a po najlepší výsledok 🤔

@anonym_autorahoj. No moja skúsenosť zlá . Prvý krát pred skoro 3 rokmi som si ju musela dať rozpustiť skoro hneď . Otrasne to bolo , mini množstvo naberalo kopec vody . Tak som nabrala teraz zase odvahu pred 2 mesiacmi , je to des . Musím ísť na rozpustenie . Nikdy viac . A to mi dali mini mini množstvo kanalylou. Pod jedno oko 0,1 a pod druhé 0,2 . Že takéto mini ani nedávajú bežne . Vyzerám otrasne .

anonym_502bff
3. okt 2025

Po rokoch tá kyselina stvrdne, vzniknú takéto klobásky, rozpustiť to už nejde, len odstrániť chirurgicky.

anonym_539a8b
3. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nech sa ti paci, aj takto to moze dopadnut. pred a po.

autor
3. okt 2025

😲😲😲😳

liusa82
3. okt 2025

áno kyselina sa zhlukuje,hrudkuje.Teraz sú in rybie dna výplne polynukleotidy z lososích spermí.Na to sa chystám aj ja.Ale ešte mi tak netreba.Ale určite radšej toto ako hyaluronku

izabella288
30. nov 2025
@anonym_539a8b

@anonym_autor nech sa ti paci, aj takto to moze dopadnut. pred a po.

@anonym_539a8b úplne rozumiem. Ako ste to riešili?
Lebo ja som mala KH do líc, 9 rokov líca ako bábika, potom to začalo tvrdnúť, vznikali hrčky, ktoré sa rozpúšťali a kadeco iné, ale doteraz mám z toho mindraky aj psychickej problémy. Líca sú hrbolate a nikto ani na najlepších klinikách nevie čo s tým. Snažia sa to maskovať a korigovať inými prípravkami - biostimulatormi... Už mi bolo povedané, že to ostane navždy. Robili mi magnetickú rezonanciu, sono a sú tam vidieť ložiská tej starej KH až do hĺbky 1,3 cm.... Utláčajú dlhodobo tkanivo tváre. Už nikto mi KH nepichne a samozrejme ani nechcem. Len chcem mať znovu rovný reliéf tváre! Nepotrebujem objem, len aby zmizli tie hrčky... Do nápravy som dala už tisíce eur a stále to nie je dokonalé, rovné. Hlavne pri blbom osvetlení je to vidieť, také hrbolate modré mapy...
Dúfam v zázrak, ale neviem... A problémov s KH pribúda, dievčatá pozor!!! Keby som mohla vrátiť čas, nikdy by som na výplň nešla, radšej mezoterapiu, botox, hocičo, len KH NIE!!!