icon

L-Recapin od LR - tonikum na vlasy

18. sep 2023

Ahoj Baby. Mate reálne skúsenosti s týmto tonikom na vlasy? Keďže to nie je najlacnsjie tonikum chcela by som vedieť reálne skúsenosti. Ďakujemeeem🙂

bubka23
18. sep 2023

Ahoj mám šampón aj tonikum, a prestali mi konečne padať vlasy, aj už čo to narástli trošku 😊

autor
18. sep 2023

@bubka23 supeer vďaka. Ja s vypadávanim problém nemám vlasov mam veľa mam dosť husté len mi strašne pomaly rastu od detstva to co niekomu podrastie za rok mne za 5 ... takže kvôli dĺžke by som chcela vyskúšať.

bubka23
18. sep 2023

Tak ja čo si pamätám od mala padajú, však akože nevravím že ľuďom nepadajú, ale teda by som si aj parochňu za pol roka vyrobila... tak som tiež zo zvedavosti objednala cez kamošku.. Padajú, ale oproti tomu je to už nič, ale dĺžka trošku narástla...
Ešte by som bola rada kebyže nie som ako slama rozlietané na všetky svetové strany, ale na to mi nič nepomáha

nika_val
18. sep 2023

Mala som aj tonikum aj šampon a žiadny výsledok
Ani po dlhodobodom používaní, za mňa totalne vyhodené peniaze a ešte ani dobre vlasy to nerobilo (tvrdé vlasy som mala po tom)

misicka36
19. sep 2023

Skúšala som hocijaké tonika, šampóny, kúry aj s kofeinom na vlasy.. Ale jedine co sa stalo bolo ze mi rýchlejšie mastneli... Ak chces, aby ti vlasy začali rýchlejšie rast tak musíš zvnútra dat telu vitamíny... Mne to teda pomohlo 😊