Lacoste Pour Femme - názory na vôňu
Baby máte rady túto vôňu? Ja som ju používala dávnejšie v rokoch 2005 - 2009, potom som si prešla cestou Chloé, Moschino, Dior, Dolce Gabanna, Versace a teraz mi začala zase voniať. Mám po 40tke. Páči sa vám táto vôňa?
áno, moja obľúbená...už roky
Maj ju velmi rada .. striedam DG the One . Narciso Rodriguez for her a tuto .. aj ja som stara … tak mi pasuju stariny ( ostatne co som pouzivala sa uz nerobia)
je to pekna vona, taka vona luxusu, mna z nej bolievala hlava, tak uz ju nepouzivam
ja ju rada nemám mne vonia tak obyčajne ale moja mamina ju napríklad zbožňovala 🙂..je to taká čistá vôňa ale taká mne obyčajná bez nápadu.Sú aj lepšie vône na trhu čo sa čistoty a sviežosti týka
ja ju rada nemám mne vonia tak obyčajne ale moja mamina ju napríklad zbožňovala 🙂..je to taká čistá vôňa ale taká mne obyčajná bez nápadu.Sú aj lepšie vône na trhu čo sa čistoty a sviežosti týka
@liusa82 napríklad?daj nejaký typ
Ja mám rada aj Bvlgari crystalline mne 80% voňaviek nevoni nemám rada tie typické kvetinové, ovocné stále skúšam ...teraz sa mi po dlhej dobe páči vona Michael Kors s takým zlatým flakonom, alebo Hermes ten Nil.....
Používam ju dlho, je pekna, jemná, nevtierava. Ale striedam ju s Chloe, Lanvin
Modern Princess, Ferragamo Signorina Misteriosa, Versace podľa nálady.
Používam ju viac ako 10 rokov, striedam s Versace.
@liusa82 napríklad?daj nejaký typ
Ja mám rada aj Bvlgari crystalline mne 80% voňaviek nevoni nemám rada tie typické kvetinové, ovocné stále skúšam ...teraz sa mi po dlhej dobe páči vona Michael Kors s takým zlatým flakonom, alebo Hermes ten Nil.....
@luccija sur le nil je fajn tú mám aj ja doma.Teraz napíšem len niekolko oblubených na jar leto aj to nebudú všetky lebo to sa ani nedá zapamätať.Napr Bruno Banani Pure woman, Chanel fraiche, Calvin Klein In2U, Dolce Gabbana- Dolce, Gucci rush 2, Davidoff cool water,Chloe Nomade, Mancera melody of the sun, Tous tous L eau, l imperatrice dolce gabbana, Dkny energizing, So lovely elode to je obyčajná z dmky ale lacná aj dobrá výdrž, Ralph Lauren modrá morská

@anonym_autor veľmi príjemná nevtierava a vždy sa k nej po nejakom čase vrátim aj, keď to je "starina"