Laserová epilácia - skúsenosti
Prosím, ktora mate skúsenosť s laserovou epilaciou- že aj reálne zabrala, aby napísala salón v ktorom bola. Keďže som po 10 sedeniach a vysledok žiadny, akurát mi to holenie zhoršilo, takže to nechcem celkom zatracovať a dala by som sancu aj inde
ja som bola. Nie v salone ale v laserovom centre, kde to robia zdravotníci. Po 6 sedeniach zabralo. Teraz chodím raz za 6-7 mesiacov na udržiavanie. Počas tej doby mi vyrastie tak 5-6 chlpkov na tvári
Na akom laseri si bola? Treba vyskúšať iný prístroj. Ak si bola na diodovom, vyskusaj alexandritovy a naopak..
to nebol salon ale laserové centrum. Medical MKP Nitra
Sú tam zamestnaní lekári a zdr.sestry. Nie kozmetičky a pod. Takže je to na inej úrovni
Fuuu po 10 sedeniach nevidis vysledok? To co za laser pouzivaju?? Biolampu?
Ahoj, ja chodím do Medicentrum Zvolen, chodím tam už rok. Chodím každých 8-10 týždňov a pomáha mi to. Je tam viditeľný rozdiel. Moja mama tam chodila pol roka a jej úplne zmizli chĺpky. Asi je to aj individuálne

Hlavne si treba nájsť kliniku kde majú špičkový laser a nie salón s IPL laserom.
Chodila som do Chirmed na trvalú epiláciu a chĺpky mi už nerastú niekoľko rokov.