icon

Laserová epilácia verzus Lumea

14. dec 2025

Maminy chcela by som začat s epilaciou laserovou čo mi odporucate skor nejaky salón alebo Lumeu? Ak mate nejaky typ prosim sem s nim ..... Ak mate aj skusenosti s lumeou alebo podobnym niečim....ďakujem ❤️

anonym_4fe62b
14. dec 2025

@anonym_autor Lumea nie je laser, je to IPL, takze ak chces laser, skus nejaky salon

anonym_bc5f39
14. dec 2025
@anonym_4fe62b

@anonym_autor Lumea nie je laser, je to IPL, takze ak chces laser, skus nejaky salon

@anonym_4fe62b tak si mohla rovno napisat aký je v tom rozdiel napríklad, nie len ju opraviť a mudrovat, že si to poplietla... Myslím si že veľmi dobre vieš ako to myslela.

anonym_4fe62b
14. dec 2025
@anonym_bc5f39

@anonym_4fe62b tak si mohla rovno napisat aký je v tom rozdiel napríklad, nie len ju opraviť a mudrovat, že si to poplietla... Myslím si že veľmi dobre vieš ako to myslela.

@anonym_bc5f39 tak to si hadam kazdy vie najst aj sam, alebo si to mala vysvetlit ty, ja som jej to normalne napisala, to ze ty v tom vnimas nieco ine, je len a len tvoj problem

macekovam
14. dec 2025

Chodíme amasthu Žilina.

ukgirls
14. dec 2025

ipl nemas nastalo .. ak mas stastie a zaposobi tak to mas na kratky cas a potom zas blikas a blikas ... kym laser je trvaly .. raz za rok sa sice odporuca 1x na doladovanie .. ale je to pohodlnejsie a trvalejsie ako ipl .. ale tiez nieje laser ako laser -preto si treba pogooglit hodnotenia a najst ten naj ;)

vkatush
14. dec 2025

Určite laser, ja plánujem ísť, keďže som už "dorodila", tak žiadne hormonálne výkyvy ma už nečakajú.
Záleží aj aké si mesto. Nie každé má skutočný laser. Niekde robia presne len IPL a podobnými technikami.

janina1127
15. dec 2025

Laser máš isto účinnejší a aj celý ten proces odstraňovania chĺpkov budeš mať skôr za sebou. Nehovorím, že Lumea je zlá, mám kamošky, ktoré sú s ňou spokojné. Ale osobne by som skôr volila tú laserovú epiláciu.

helenka778
15. dec 2025

Dobrý deň , viete mi poradiť ak máte niektorá skúsenosť nejaký epilator pre mužov ? Ďakujem