icon

Líčenie a kozmetické tipy pre ženy, ktoré milujú beauty

michaelammka
5. feb 2026

Ahojte 😊
zaujímalo by ma, či sú tu ženy, ktoré sa rady líčia, skúšajú kozmetiku a baví ich starostlivosť o seba.

Ja sama mám beauty ako hobby a bola by som rada, keby sme si tu alebo v správe mohli vymieňať tipy, skúsenosti, odporúčania – čo vám sadlo, čo nie, obľúbené produkty, líčenie na bežný deň vs. „keď je čas pre seba“ 💄✨

anonym_b3b9d2
5. feb 2026

Kým som neostala na materskej bez líčenia som nešla ani do obchodu.Milovala som a budem milovať make-up.Tiene,umelé riasy, ruže ach ...🥹🥹🥹😄😄😄🙆

michaelammka
autor
5. feb 2026
@anonym_b3b9d2

Kým som neostala na materskej bez líčenia som nešla ani do obchodu.Milovala som a budem milovať make-up.Tiene,umelé riasy, ruže ach ...🥹🥹🥹😄😄😄🙆

@anonym_b3b9d2 poznám presne 😅kým som mala malú ako tak sa dalo starať o pleť aj sa nalíčiť ako už je druhé som rada ,že stihnem ísť na wc hah...

michaelammka
autor
5. feb 2026
@anonym_b3b9d2

@michaelammka
@anonym_b3b9d2 ale snažím sa 😁😅posledné dni dosťať do starých koľají😅taķže už je úspech ked si dám špirálu ,rúž nemozem pouzivat mala hned berie 😃😅

marcellka32
5. feb 2026
@michaelammka

@michaelammka
@anonym_b3b9d2 ale snažím sa 😁😅posledné dni dosťať do starých koľají😅taķže už je úspech ked si dám špirálu ,rúž nemozem pouzivat mala hned berie 😃😅

anonym_b3b9d2
5. feb 2026
@michaelammka

@anonym_b3b9d2 poznám presne 😅kým som mala malú ako tak sa dalo starať o pleť aj sa nalíčiť ako už je druhé som rada ,že stihnem ísť na wc hah...

Mám tiež dve malé deti takže sme na tom rovnako 😄

anonym_b3b9d2
5. feb 2026
@michaelammka

A to nehovorím koľko mám už toho určite aj po záruke 🤦

michaelammka
autor
Včera o 03:53

@marcellka32 ďakujem 🙂