Lifting mihalníc a alergia na henu: Je to bezpečné?
Chcela by som sa spytat ci by mi niekto vedel povedat ci môžem ist na lifting mihalnic ked som alergicka na henu. Nemôžem si farbiť vlast tmavou farbou, ani farbiť obočie. Ale napriklad na microbilding obočia som bola a neurobilo sa mi nic...samozrejme najskôr sme skusali test za uchom ci nebude nejaka reakcia
nie, určite nechoď! Ja som túto chybu urobila. Ale to som nevedela, že som alergická. Skončila som na urgente, museli mi pichať kortikoidy.
Takto týždeň vyzeralo moje oko nehovoriac o tom ako to bolelo. Akoby som mala sklo v oku nasypané.
@arieska kokos..tak to nejdem. Dakujem. Radšej pouzijem spiralu
@arieska kokos..tak to nejdem. Dakujem. Radšej pouzijem spiralu
@24natalia11 aj obočie keď mi nafarbila henou tak sa mi porobili chrasty. Nevedela som, že som alergická, brala som henu ako tú lepšiu voľbu keďže ide o prírodný materiál. Chyba. Až potom som si čítala koľko vie narobiť paseky hena.

nie, určite nechoď! Ja som túto chybu urobila. Ale to som nevedela, že som alergická. Skončila som na urgente, museli mi pichať kortikoidy.
Takto týždeň vyzeralo moje oko nehovoriac o tom ako to bolelo. Akoby som mala sklo v oku nasypané.