icon

L’Oréal Professionnel SteamPod 3 alebo 4: Ktorý je lepší?

Včera o 14:54

Dobrý deň ktorá je lepsia?

puremum
Včera o 15:57

mam 4 ale n vlny ju bovec nepouzivam .. v podstate by mi uplne stacila 4jka .. velky rozdiel tam orem toho odnimatelneho plastu nieje ... taze uz len zalezi kolko je tam rozdiel financny ...

autor
Včera o 16:35
@puremum

mam 4 ale n vlny ju bovec nepouzivam .. v podstate by mi uplne stacila 4jka .. velky rozdiel tam orem toho odnimatelneho plastu nieje ... taze uz len zalezi kolko je tam rozdiel financny ...

@puremum rozdiel v cene je okolo 100eur. Maju aj nadstavce myslím ta 4. Tie nevyuzivate?

autor
Včera o 16:36

Ja chcem na žehlenie hlavne vlny nechcem robit

puremum
Včera o 16:37

myslis tie na cesanie? mam stale jeden a ten isty ... zastrceny .. nidy som to nevymenila .. po pravde ani neviem kde som dala ostatne .. skusala som davat dole tie plasty ale tam sa to zle drzi a palila som si ruky takze to nevyuzivam .. co sa tyka zehlenia-tam som spokojna .. chvilu som si zvykala kedze je tazsia a sirsia ako klasicke .. ale uz by som nevymenila .. no ak nechces fakt na vlny kludne chod len do 3jky

autor
Včera o 18:15
@puremum

myslis tie na cesanie? mam stale jeden a ten isty ... zastrceny .. nidy som to nevymenila .. po pravde ani neviem kde som dala ostatne .. skusala som davat dole tie plasty ale tam sa to zle drzi a palila som si ruky takze to nevyuzivam .. co sa tyka zehlenia-tam som spokojna .. chvilu som si zvykala kedze je tazsia a sirsia ako klasicke .. ale uz by som nevymenila .. no ak nechces fakt na vlny kludne chod len do 3jky

@puremum tak asi tak spravím ušetrím dake to euro .. lebo mne vôbec sa vlny nechce robiť.. potrebujem hlavne žehličku.. a ešte sa opýtam keďže stojí vyše 200eur. Máš vlasy hladké? Ppripadne používaš ešte prípravky k zehlicke? Chcem ktomu termo ochranu a chcem keď vyjdem von nech to nemám na hlave vybuch

puremum
Včera o 18:33

termo ochranu treb inak nepouzivam nic ... vlasy rovne a ziaden vybuch .. ja ale neay extra problem s vlasmi nemam .. mam nefarbene a zdrave jemne blondave ... ale obcas sa skrepatia takze vtedy treba u mna zehlicku ... raz som pouzila staru remingtonku kedze tuto som nemala po ruke a bol to riaden rozdiel .. po steampode su hebke a hladke ale po klasickej boli take divne tvrde co som predtym ani nevnimala 😀 za mna je to dobra investicia i ked som citala ze aj tie lacne no name steamove su rovnake ... a ze pri tejto platis za znacku -ale neviem neporovnavala som
ja mam moju z amazonu za asi 230 4ku bola v akcii uz daaaavno