icon

Ľutovali ste predĺženie vlasov?

ivetafidorka
18. apr 2024

ahojte baby,lutovali ste niekedy predlzenie?ze skoda penazi?

joannita
18. apr 2024

@ivetafidorka nie, mam to uz 16 rokov

puertorico
18. apr 2024

ja by som si veľmi dala spraviť, ale mne povedala moja kaderníčka, že mám tak jemné vlasy, že by mi to úplne zničilo a o dva roky by som nemala svoje žiadne . tak som si kúpila klipy ☹

lakebabe
18. apr 2024

@ivetafidorka nie nosím skoro dvadsať rokov mala som už asi všetky metódy vrátila som sa ku kreatínu. Mala som aj prestávku skoro 4 roky a aj tak som zas začala. Vtedy som to kryla clipmi a clip in copom
Len rátaj že je to investícia a dost vysoka aj prepájanie je dosť finančné náročné

nikoletta1712
18. apr 2024

@ivetafidorka Nie, nikdy…A to ich mám už asi 10 rokov bez prestávky…Moja kaderníčka je jedna z veľmi úspešných a dosť známa na celom Slovensku…Mám eurolocky…Moje vlasy normálne rastú…

larena
18. apr 2024

Ja som mala predĺžené asi 2 roky po tom ako mi jedna kadernicka uplne dostrihala vlasy jak debilovi😀A vobec som to neľutovala..hned som si na to zvykla a pekne mi pod tým moje vlasy narástli a ja som nemusela chodiť s účesom jak trulo😀

lakebabe
18. apr 2024

@larena ja som sa z podobného dôvodu k tomu vrátila 😄 keď mi jedna šikovná známa kaderníčka spálila vlasy na kompletku

katarina_kat
18. apr 2024

@ivetafidorka lutovat nie, ale už by som do toho asi nešla :D ale tak veľmi som po tom túžila, že keby si to nevyskúšam, tak by ma to mrzelo. Mala som keratinom predĺžené 40cm vlasy, 130 prameňov. Po prepojení som dostala alergiu a vlasy išli dole… a teraz mám krátky bob, veľmi sa mi zničili tým napájaním, teraz mám 700€ vlasy v taške a rozmýšľam, či z nich neurobím cop 😅

mladena
19. apr 2024

Mala som to 17 či 18 rokov dozadu, teraz už sú možno lepšie metódy, ale vtedy som ľutovala, lebo to muselo ísť dole aby si vlasy "oddýchli" a to som len videla aké boli doničené..... nechala som odrásť a vlasy si vždy len zopnem sponou hore, lebo ich prirodzene nemám husté, ale aspoň sú zdravé a je to hrozná pohoda že sa o to nemusím stále starať 🙂 ale úplne chápem každú čo si to túžila dať.

ninah1486
21. apr 2024
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

za mna to nie su vyhodene peniaze, ja som z mojich predlzenych vlasov nadsena

beahavala
15. máj 2024
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

nikdy, ja zboznujem svoje predlzene vlasy, vyzeraju skvelo ale zase ja som aj kupovala kvalitne vlasy cez clipinhair

mercy13
15. máj 2024

Ja ano, vytrhalo mi to od korienkov vlasy, po odpojeni mi zostalo na hlave "len par vlasov" 😁😢