icon

Ľutujete úpravu pier alebo obočia?

2. mar 2026

Ahojte. Dali ste si upravit nejaku cast tela a uz to lutujete? upravili vam pery? alebo vytetovali obocie, ci nejaky ornament.. upravili poprsie ci nieco podobne, co ste neskor olutovali, alebo uz od zaciatku nebolo podla vasich predstav?

anonym_fd8a5d
2. mar 2026

Keď som sa videla prvýkrát po urobeni pudroveho obočia (ešte stále čakám na korekciu kvôli zdravotným problémom) tak som bola taka ze.. Či kričať ci sa hnevať ci čo urobiť 🤣🤣 prvý dojem bol strašný. Nepasovalo mi to k mojej tvári a môjmu štýlu, zrazu to bolo hrubé na môj vkus. Ale nie vyhojilo sa to a je to krásne len príliš svetle ale preto ta korekcia. S perami som tiež nebola hneď úplne spokojná lebo po vpichu som mala samé modriny opuchy a urobil sa mi hnusný herpes takže som mala pusu ako nejaká ohava. Zahojilo sa a som spokojná, prvého pozretia do zrkadla sa vždy bojím priznám sa 😃

anonym_70fc7d
2. mar 2026

Ja nespokojná s obočím. Konkrétne salon v Pezinku. Nikdy viac. Pani sa snažila, ale vysledok bol strašný. Bola som neskor na odstránení, opat som narazila na podvodnícku. Zaplatila som 120 eur a nic nezmizlo. Bolo to robené solnym roztokom. Pani mala na to reklamu v časopise. Teraz idem do salónu na laser, tak som zvedava, kto ma zasa oklame. Chcela som aj pery ale po tychto skúsenostiach s podvodnickami a antitalentmi na kozmetiku si necham zájsť chut, pripadne počkám a pojdem do Čiech, lebo tu na Slovensku len odrbat a napchať si vačky.

chestnut
Včera o 12:11

Obocie bol gamechanger, lutujem, ze nie skor☺️

anonym_2d0790
Včera o 13:28

To sa tu neprizná ani jedna