icon

Lymfodrenáž alebo maderoterapia na celulitídu?

5. aug 2024

S cim mate lepsie skusenosti na celulitidu a po porode? Dakujem

cavalierka
5. aug 2024

lymfodrenaz sú vyhodené peniaze. chodila som pravidelne a bez výsledku. kdezto po maderoterapii vidno uz aké také výsledky po prvom ošetrení. ak budeš chodiť pravidelne, veľmi to to pomôže. mne to pozdvihlo zadok a trosku okresalo spodné brucho, ale treba aj stravu upraviť. ja som definitívne vylúčila pečivo.

lakebabe
5. aug 2024

Ja mam s lymfodrenážou veľmi dobre skúsenosti. Chodila som dlho tri krát do týždňa na hodinu. Treba chodiť pravidelne a na dlhší čas.
Bola som na dvoch rôznych a videla som medzi tými strojmi rozdiel v intenzite , tak do toho prvého salóna som už nešla. Chodila som par mesiacov a mala som vysledky co sa týka odvodnenia, aj celulitídy, pár cm som schudla z pása a okolo stehien. Co pripisujem odvodneniu. Teraz v lete mam pauzu pred zimou chcem chodiť zas aspoň dva mesiace

autor
5. aug 2024

@cavalierka dakujem za skusenost

autor
5. aug 2024

@lakebabe ja zvazujem jedine manualnu. Na tej som bola raz a vtedy mi to prislo fajn. Ale to som vola v kupeloch takze asi zauradovalo viacero faktorov. No ale chodit 3x do tyzdna to mi pride lepsia ta madero

lakebabe
5. aug 2024

Určite pokúšaj a uvidís kamoška chodí na madero a je tiež spokojná. V kúpeľoch býva po väčšine najlepšie vyškolený personál na takéto masaze

lindusss2016
5. aug 2024

Celulitida nie je uplne indikacia na manualnu lymfodrenaz. To naozaj radsej madero.

laskyy
5. aug 2024

najdi si vo svojom okoli salon na LPG a uvidis..

autor
5. aug 2024

@laskyy neviem co je salon na lpg

laskyy
6. aug 2024

https://kpmedical.cz/ tu najdes mapu aj info

garzoniera
6. apr 2025

za mňa určite LPG masáž, vždy mi pomohla. Chodím pravidelne. Madero je pre mňa utrpenie