Lymfodrenáž alebo maderoterapia na celulitídu?
S cim mate lepsie skusenosti na celulitidu a po porode? Dakujem
Ja mam s lymfodrenážou veľmi dobre skúsenosti. Chodila som dlho tri krát do týždňa na hodinu. Treba chodiť pravidelne a na dlhší čas.
Bola som na dvoch rôznych a videla som medzi tými strojmi rozdiel v intenzite , tak do toho prvého salóna som už nešla. Chodila som par mesiacov a mala som vysledky co sa týka odvodnenia, aj celulitídy, pár cm som schudla z pása a okolo stehien. Co pripisujem odvodneniu. Teraz v lete mam pauzu pred zimou chcem chodiť zas aspoň dva mesiace
@cavalierka dakujem za skusenost
@lakebabe ja zvazujem jedine manualnu. Na tej som bola raz a vtedy mi to prislo fajn. Ale to som vola v kupeloch takze asi zauradovalo viacero faktorov. No ale chodit 3x do tyzdna to mi pride lepsia ta madero
Určite pokúšaj a uvidís kamoška chodí na madero a je tiež spokojná. V kúpeľoch býva po väčšine najlepšie vyškolený personál na takéto masaze
Celulitida nie je uplne indikacia na manualnu lymfodrenaz. To naozaj radsej madero.
najdi si vo svojom okoli salon na LPG a uvidis..
@laskyy neviem co je salon na lpg
https://kpmedical.cz/ tu najdes mapu aj info
za mňa určite LPG masáž, vždy mi pomohla. Chodím pravidelne. Madero je pre mňa utrpenie

lymfodrenaz sú vyhodené peniaze. chodila som pravidelne a bez výsledku. kdezto po maderoterapii vidno uz aké také výsledky po prvom ošetrení. ak budeš chodiť pravidelne, veľmi to to pomôže. mne to pozdvihlo zadok a trosku okresalo spodné brucho, ale treba aj stravu upraviť. ja som definitívne vylúčila pečivo.