icon

Má niekto skúsenosti so Subrina eliminátorom?

renata27322
16. máj 2024

Ahojte baby, máte tu niektorá skúsenosť so Subrina eliminatorom? Idem to použiť, len ma zaujímalo, či niektorá z vás mala aj tie sampony a masky čo píšu v návode že s tým si treba umývať vlasy, či náhodou ak to nepouzijem tak nebude horší výsledok. Od októbra som farbila čierno a potom som prešla na tmavú hnedú. Ďakujem 😁

romikk22
16. máj 2024

@renata27322 použila som subrinu viac X . Nepoužila som už potom nič ani šampón špeci ani nič podobné a stiahlo mi to ciernu velmmmii super 👌

renata27322
autor
16. máj 2024

@romikk22 wau super, a vlasy si môžem nafarbiť v ten deň ako použijem subrinu alebo mám počkať ?

romikk22
16. máj 2024

Raz som si nafarbila hneď ten deň a úplne v pohode mne to nič nespravilo s vlasmi . Ďalší x som tuším o dva dni nafarbila lebo som sa ešte rozhodovala ze ktorú farbu dam
Tak snáď to dopadne aj u teba podla predstav 🙂

renata27322
autor
16. máj 2024

@romikk22 super, ďakujem ti pekne ☺️

lili1002
24. okt 2024

Ahojte neviem či mi niekto tu odpíše na moju otázku ale chcem sa opýtať sťahovač farby subrina eliminátor sa môže použiť aj keď som pred asi 4 mesiacmi bola odfarbovana na blond potom som si na to dala asi dvakrát hnedú ale tá je dosť tmavá. Akože keď som sa farbila na čierno a prestalo ma to baviť tak mi pekne stiahol tento sťahovač farby na hnedo . Len odfarbovane je kus väčší zásah do vlasov tak kvôli tomu sa bojím aby som neostala holohlava 😄 ďakujem pekne za odpoveď 🙏🏻