icon

Má niekto skúsenosti so zastrihávačom končekov vlasov?

anjelik1991
17. jan 2025

Dobrý večer, má niekto skúsenosti so zastrihavacom končekov vlasov? Chodím na strihanie ku kaderníčke cca každé tri mesiace, ale moje vlasy sa veľmi štiepia. Nikdy som nemala takýto problém len posledný rok aj keď som pravidelne u kaderníčky. Vlasy si fenujem , ale to celý život. Už dlhšie si vlasy ani nezehlim, oveľa menej farbím. Starám sa o vlasy podľa odporúčaní. Ale tie končeky sú hrozne suché, strapaté. Preto sa chcem spýtať či nemáte skúsenosť s tým strojčekom na končeky vlasov. Uvažujem aj o radikálom skrátení vlasov, ale to chcem ako poslednú možnosť. Za každú radu ďakujem ❤️

biba_18
18. jan 2025

no, čo ja ti viem, ja by som hľadala problém inde…
ako prvé by som skúsila hĺbkové vyčistenie vlasov - v salóne ktorý má skúsenosť s malibu c
a zmenila by som prípravky - resp. by som pridala do rutiny leavin kondicioner a olej
tiež by som pridala do rutiny raz za 2 týždne proteinovú a hydratačnú masku
a ak by to nepomohlo, tak asi by som zmenila kaderníčku

čo na tvoj problém hovorí tvoja kaderníčka?

biba_18
18. jan 2025

a tie polámané končeky určite skrátiť . vlas by ti mala ostrihať tam kde sa láme… a keď si vlasy žehlila - máš kučeravé alebo vlnité vlasy? čo tak dať nový strih a skúsiť cgm metodu?

anjelik1991
autor
18. jan 2025

@biba_18 popravde mi kaderníčka nič nové nepodarila. Používať kondicionér, masku a ochranu pri fenovani ale to používam už roky. Značky mením, zatiaľ som neskúšala prírodnú kozmetiku. Momentálne používam L'Oréal metal detox. Vedela by si mi poradiť proteínovú masku? Prípadne oleje na vlasy? Vlasy som si zehlila lebo ja mám vlasy mierne vlnité. Problém je, že vzadu sú oveľa viac vlnité ako v predu a vyzerá to divne 😁. Ďakujem

biba_18
18. jan 2025

skús aj leave- in kondicioner, udžiava vlhkosť vo vnútri vlasu, podporuje kondicioner v jeho funkcii…
oleje, tie idú len do končekov, buď skús olaplex no.7 bonding oil - keď nájdeš akciu dá sá kúpiť za prijateľnú cenu
alebo kebyže objednáš masku ktorú ti odporučím, môžeš skúsiť aj tento olej a objednať spolu, tiež je výborný
https://www.kucerave.sk/podla-pouzitia/vyziva/o...
a maska táto, ja s ňou mám dobré výsledky, až také že sa ma pýtali kolegyne čo dávam na vlasy že mám také pekné a tiež používajú s dobrým výsledkom: https://www.kucerave.sk/podla-pouzitia/vyziva/m...

anjelik1991
autor
18. jan 2025

@biba_18 ďakujem pekne za tipy. Ešte sa spýtam, myslíš že tie výrobky čo si mi poradila sú vhodné aj na vlasy ktoré niesu kučeravé ale iba vlnité?

biba_18
18. jan 2025

@anjelik1991 áno sú ☺️

deusa
28. júl 2025
@anjelik1991

@biba_18 ďakujem pekne za tipy. Ešte sa spýtam, myslíš že tie výrobky čo si mi poradila sú vhodné aj na vlasy ktoré niesu kučeravé ale iba vlnité?

@anjelik1991 neuvažovala si nad tou kefou hair therapist od Rowenty? Co regeneruje končeky vlasov?

deusa
28. júl 2025
@anjelik1991

@anjelik1991 alebo ešte by som odporúčala enzymoterapiu,ponúkajú ju v jednom salóne v BA,vydrží tak 2-3mesiace,ale vlasy som mala ozaj krásne po tom

deusa
28. júl 2025
@anjelik1991