icon

Má sa nanášať riasenka iba na horné mihalnice?

4. sep 2025

Ahojte, najde sa tu zena, ktora robi licenie a vie teda co je v tejto oblasti moderne? Chcem vediet, ci sa ma nanasat spirala iba na horne mihalnice, alebo aj na horne a aj na dolne mihalnice. Lebo co si vsimam, tak niektore zeny si len horne mihalnice maluju, tak sa neviem rozhodnut.
Dakujem

billy_jean
4. sep 2025

Je to individuálne. Niekto chce aj na dolné mihy výraznejšie ( to som ja napríklad ), niekto iba na horné. Čo preferuješ ty. Ak chceš jemnejšie líčenie, tak zvoľ hnedú maskaru.

koniarova
4. sep 2025

Samozrejme,že aj má dolné. Nanášať len na horné je prinajmenšom čudné. A teda ešte som to u nikoho nevidela.

guiseppinka
4. sep 2025
@koniarova

Samozrejme,že aj má dolné. Nanášať len na horné je prinajmenšom čudné. A teda ešte som to u nikoho nevidela.

@koniarova ja si davam iba horne, mne sa to na dolnych nepaci a pride mi to cudne

natalka13
4. sep 2025

Ked netreba nedavaj ked ti ich nevidno daj.

heln
4. sep 2025

ja sa sice velmi nevyznam v malovali tvare, ale spiralu si davam len na horne, lebo spodne mihalnice mi z nejakeho dovodu spinili okuliare(dioptricke.)

biba_18
4. sep 2025

každému podľa jeho gusta…

anonym_e6e80a
4. sep 2025

@anonym_autor nie maluju sa aj horne aj dolne mihalnice

anonym_556483
4. sep 2025

Ja Ti napisem len horne, Anicka, ze oboje. To fakt treba taku otazku? Namaluj sa, ako sa Ti paci a co sa Ti hodi

koniarova
4. sep 2025
@guiseppinka

@koniarova ja si davam iba horne, mne sa to na dolnych nepaci a pride mi to cudne

@guiseppinka to fakt? Zaujímam sa o líčenie, mám napozeranych kopec videí, mám kamošky čo robia viazaáže, ale teda toto som ešte na žiadnom líčení nevidela. Ale samozrejme každému,ako sa páči. 👍

guiseppinka
4. sep 2025
@koniarova

@guiseppinka to fakt? Zaujímam sa o líčenie, mám napozeranych kopec videí, mám kamošky čo robia viazaáže, ale teda toto som ešte na žiadnom líčení nevidela. Ale samozrejme každému,ako sa páči. 👍

@koniarova pride mi to divne aj na spodku, vyzeram tak umelo

lenicka298
4. sep 2025

@anonym_autor ja si maľujem už len horné. Keď som si maľovala aj spodné, tak sa mi častejšie robili jačmene a podobne. Zvykla som si, a teraz mi to nepríde vôbec divne. Zároveň sa mi aspoň nič nerozmaže a nemám čierne fľaky popod oči.

sszuzu8
4. sep 2025

Umelé sa lepia len na vrch a nevidela som aby si k tomu spodok dakto maľoval. Ale keď nemám umelé maľujem si oboje 🤣

domak2
4. sep 2025

Ja si vždy oči privrem ked nanášam mascaru a tým sa mi namaluju aj spodné, ale doteraz som nad tým nepremyslala 😅

nekonecna_katastrofa
4. sep 2025

@anonym_autor maľujem si len horné. Mám dlhé mihalnice, mastnú pleť, spodné sa mi potom otláčajú. A taktiež mi to opticky zmenší oko. A je mi jedno ako to robia iné.