Má sa nanášať riasenka iba na horné mihalnice?
Ahojte, najde sa tu zena, ktora robi licenie a vie teda co je v tejto oblasti moderne? Chcem vediet, ci sa ma nanasat spirala iba na horne mihalnice, alebo aj na horne a aj na dolne mihalnice. Lebo co si vsimam, tak niektore zeny si len horne mihalnice maluju, tak sa neviem rozhodnut.
Dakujem
Samozrejme,že aj má dolné. Nanášať len na horné je prinajmenšom čudné. A teda ešte som to u nikoho nevidela.
Samozrejme,že aj má dolné. Nanášať len na horné je prinajmenšom čudné. A teda ešte som to u nikoho nevidela.
@koniarova ja si davam iba horne, mne sa to na dolnych nepaci a pride mi to cudne
Ked netreba nedavaj ked ti ich nevidno daj.
ja sa sice velmi nevyznam v malovali tvare, ale spiralu si davam len na horne, lebo spodne mihalnice mi z nejakeho dovodu spinili okuliare(dioptricke.)
každému podľa jeho gusta…
@anonym_autor nie maluju sa aj horne aj dolne mihalnice
Ja Ti napisem len horne, Anicka, ze oboje. To fakt treba taku otazku? Namaluj sa, ako sa Ti paci a co sa Ti hodi
@koniarova ja si davam iba horne, mne sa to na dolnych nepaci a pride mi to cudne
@guiseppinka to fakt? Zaujímam sa o líčenie, mám napozeranych kopec videí, mám kamošky čo robia viazaáže, ale teda toto som ešte na žiadnom líčení nevidela. Ale samozrejme každému,ako sa páči. 👍
@guiseppinka to fakt? Zaujímam sa o líčenie, mám napozeranych kopec videí, mám kamošky čo robia viazaáže, ale teda toto som ešte na žiadnom líčení nevidela. Ale samozrejme každému,ako sa páči. 👍
@koniarova pride mi to divne aj na spodku, vyzeram tak umelo
@anonym_autor ja si maľujem už len horné. Keď som si maľovala aj spodné, tak sa mi častejšie robili jačmene a podobne. Zvykla som si, a teraz mi to nepríde vôbec divne. Zároveň sa mi aspoň nič nerozmaže a nemám čierne fľaky popod oči.
Umelé sa lepia len na vrch a nevidela som aby si k tomu spodok dakto maľoval. Ale keď nemám umelé maľujem si oboje 🤣
Ja si vždy oči privrem ked nanášam mascaru a tým sa mi namaluju aj spodné, ale doteraz som nad tým nepremyslala 😅
@anonym_autor maľujem si len horné. Mám dlhé mihalnice, mastnú pleť, spodné sa mi potom otláčajú. A taktiež mi to opticky zmenší oko. A je mi jedno ako to robia iné.

Je to individuálne. Niekto chce aj na dolné mihy výraznejšie ( to som ja napríklad ), niekto iba na horné. Čo preferuješ ty. Ak chceš jemnejšie líčenie, tak zvoľ hnedú maskaru.