Máte skúsenosť s maderoterapiou brucha a nôh?
Ahojte, máte skúsenosť? V podstate od toho nic neocakavam, len som chcela vyskusat nejaku špeciálnu masáž brucha a nôh
@lindusss2016 ak ťa maderoterapia bolela, nebola robená správne čo mi je ľúto. Maderoterapia robená správne v žiadnom prípade nebolí a nezanecháva ani modriny. Práveže je veľmi príjemná.
madero je urcite fajn, ale treba na nu chodit pravidelne, nestaci par sedeni. okrem toho je dolezity aj pitny rezim. samotna madero nestaci. ja som si tam vzdy oddychla, po tehotenstve sa chystam chodit opat (a intenzivnejsie)
@di1234 ja som maserka a pohybujem sa medzi masermi, takze na masaze si potrpim a za mna madero je asi jedina, ktora mi je neprijemna. Som svalnata, tuku vela nemam a celulitidu tiez nie, takze je pravda, ze ja ju osobne nevyuzivam, samozrejme som ju skusala viackrat. Masaze milujem, ale toto nie je nic pre mna. V praxi stretavam vela klientov, pre ktorych vie byt bolestiva aj klasika a nie je to preto, ze je robena nespravne, jednoducho kazdy to vnima po svojom. Ale pisala som, ze je ucinna, keby som sa chcela zbavit celulitidy, urcite by som do toho sla. Ale autorka napisala, ze chce skusit nrjaku specialnu masaz, tak toto to za mna nie je. Tu by som skor odporucila medovu, aromaterapeuticku, reflexnu, atd, chcelo by to vediet, co ona od toho ocakava.
@di1234 a o modrinach som nepisala nic 🤷 viem, ze nezanechava...
Ja chodím na maderoterapiu...zo začiatku 2x týždenne...teraz už iba raz a výsledok je vidieť
Ja robim madero, vysledky velmi pekne a nie, odo mna madero vobec bolestiva nieje 😃
@janqa27 v tom pripade radsej cvic, z madera ti svalstvo nespevnie
@lindusss2016 jasne ze sa chystam aj cvičiť, ked mi bude trosku lepsie lebo ten 1.trimester mi je všelijak este a aj si mam davat pozor na seba, kedze to nebolo prave najľahšie...mam doma elipticky aj rotoped takze určite sa na to dam, toto som chcela skôr ako doplnok, proste len ako premasirovanie trošku 🙂

Nie je to ziadna specialna masaz, je to konkretne anticelulitidova masaz, dost bolestiva, podla mna neprijemna, ale naozaj ma vysledky, len treba absolvovat viac sedeni (min 10), jedno je zbytocne.