Make up pre mastnú pleť po štyridsiatke
Prosim vas poradite mi makeup na masnu plet, aj po 40tke nam vyrazky najme v obdobi pred menzesom, plus rosaceu. Chcela by som nieco krycie, co mi dlhsie vydrzi. Kludne aj drahsie. Teraz co mam mi stecie do dvoch hodin aj ked si dam podkladovu bazu aj fixacny puder. Na internete aj ked nieco vidim tak neviem trafit odtien. Ako to robite vy s nakupom makeupu cez net? Ci vzdy idete do parfumerie vyskusat? Do akej? Nemam rada take velmi riedke makeupy velmi slabo kryju a dam si toho potom viac a nevyzera to dobre. Videla som aj reklamu na makeup co na tvari zmeni odtien na prirodzeny, funguje to? Dakujem.
Ja mám tento. Myslím, ze notino napr ponúka možnosť, že pridáš svoju fotku a vyskúšaš si odtiene virtuálne.
Potom v predajni marionoud, douglas, fann. Vedia Ti vyskúšať hneď na pleti a vieš vybehnúť na denné svetlo a pozrieť v zrkadle. Nikdy neskúšaj na chrbát ruky, aj keby si kupovala napr ten spomenutý rimmel, vždy prechod medzi tvárou a krkom.
Ahoj, ja mam rovnako plet a poradili mi od MAC Studio fix. Odtien mam jeden z tych bledsich, poradili mi priamo v obchode kozmeticky.
Mne sa najviac osvedcil makeup od Farmasi (maju aj vzorky) - VFX camera ready. Maju aj dobru podkladovu bazu Tiez mam taky typ pleti.
https://www.justnahrin.sk/produkty/vj-cc-krem-novy
Za mňa tento 🙏 super zmatňuje, žiadne mastné mapy, lesklé miesta, všetkým ostatné vecičky mám tiež z Justu a kombinácia je super
@anonym_autor veľmi dôležitá a základ je správna starostlivosť o pleť ako čistenie pleti ráno a večer, hydratácia a ochrana.potom by som riešila makeup.ak potrebujete poradiť rada pomôžem.napiste mi správu 😀

@anonym_autor rimmel lasting mate - make up. Puder to je lahsi vyber staci cokolvek s privlastkom mate. Odtien ti nepodarim,ja si vzdy kupujem najsvetlejsi lebo mam bledu plet.