icon

Mastné vlasy po olejovaní

17. feb 2025

Viem že sa vám to zdá veľmi čudné ale tak to je..Mám vlasy s nízkou pórovitosťou a po hociakom oleji to velmi vyzerá zle a to nedávam veľa..Prosím vás poraďte mi aký olej mám skúsiť
skúsila som kokosový a ricínový (Prepacte za chyby mobil mi preskakuje😂😄) Ďakujem

unicornlady
17. feb 2025

Skúšala som aj ja tie oleje, čo spomínaš, alebo aj rôzne masky, balzámy na vlasy, ale dosť mi to vlasy zaťažilo, rýchlejšie zmastilo...

Čo mne sa osvedčilo je značka ECHOSLINE (kupujem v Nitre v malom obchodíku Bio farma-vlasová kozmetika).
Mala som Echosline seliár luxury oil, teraz mám Echosline argan kreatín

napr. tu ho majú
https://allegro.sk/produkt/echosline-seliar-lux...

ina2405
17. feb 2025

Napr.žiadny?
Prečo si musíš olejovať vlasy? Nestačí len bezoplachový kondicionér, ten by vlasy nezaťažil.

h2
17. feb 2025

A načo si teda na vlasy vôbec ten olej dávaš?

t1nusa
17. feb 2025

dávaš si ho do korienkov či na končeky? a ako často? možno to zbytočne preháňaš s olejovaním alebo ho len jednoducho nepoužívaš správne

veselo_neveselo
17. feb 2025

No ved olej je mastny, tak samozrejme ze budu vlasy mastne...
Olej sa ma pouzivat len na vyslovene suche vlasy, tie ten olej vpiju. Ak mas jemne a mastnejsie vlasy, su ine pripravky, co nie su tak mastne ako oleje.

Podla toho co pises ti olej na vlasy vobec netreba.

nika23t
17. feb 2025

Nedávaj olej, máš rôzne krémy, balzamy, kondicionéry, môžeš opláchnuť alebo bezoplachove. A ak olej, tak len na končeky.

ina2405
17. feb 2025

@t1nusa pravdepodobne jej olej vôbec netreba... Ja mám vlasy v super kvalite a olej som nikdy nepoužívala. Naozaj ho je trebba len pri vyslovene suchých a lámavých vlasoch.

mabenn
17. feb 2025

To je akoby si sa pytala, preco po namoceni ruk vo vode su mokre...

jaja9098
17. feb 2025

Ricínový je strašne hustý to skôr do korienkov, na zábal, kokosový tiež len ako zabal,treba si kupit olej ktorý je vhodný na každodenne použitie s tým že sa vpije a vlasy nebudú mastné. Používam olej od wella zlatý a kerastase elixir a vôbec mi to nerobí mastné vlasy až pokým sa nevpije, netreba ho dávať zbytočne veľa

nadchovnik
17. feb 2025

Ja si dávam keratín, Hebe a vlasy sú pekné.

autor
17. feb 2025

Ďakujem za normálne odpovede…A vlastne ako zistím aké mam vlasy ? a podľa čoho si mám vybrať vhodné produkty? lebo jedna známa mi povedala že mám suché ale vlastne na každom jednom šampóne v obchode je písane pre suché vlasy..

autor
17. feb 2025

@t1nusa 1krát týzdene vmasírujem do pokožky a potom asi 2x na konce

t1nusa
17. feb 2025

a umývaš si ich potom, ako si dáš olejček do vlasov?
skús zájsť do trichologického salónu, kde ti urobia analýzu pokožky a poradia čo s vlasmi

koniarova
3. apr 2025

Ty olej absolútne nepotrebuješ. Vykašli sa na olej a umyvaj normálne vlasy. Potom pouzi bezoplachovy kondicionér.