Máte skúsenosti s depiláciou SHR metódou?
Ahojte, máte s nimi niektorá skúsenosti? Dávali ste si niečo u nich epilovat? Používajú metódu SHR, že vraj je to nejaký novší typ metódy na zbavenie sa chĺpkov. Prosím napíšte mi, ktorá ste tam bola vaše skúsenosti. Chcem si dať epilovat tvár, ale aj sa bojím.
@mina0202 dobrý den. Boli ste nakoniec na tu epilaciu ,či náhodou neviete povedať nejaké reálne skúsenosti ?
@olivia353 áno bola som a ľutujem to. Sú to klamári je ešte stale čudné že ich nikto že zažaloval. Keď pôjdete prvýkrát tak vám tam dajú to najsilnejšíe svetlo aby vám tie chĺpky vypálilo. No postupne na ďalšie sedenia vám to svetlo dávajú po menej aby ste chodili čo raz častejšie. A to ešte nehovorím o Tom že keď tam prídete tak máte hodinovú konzultáciu z doktorkou kde sa vás pýta všetko možné aj nemožné. A všetko jej musíte podpisovať. Strašné niečo vážne
chci se poradit, byla jsem na úvodní konzultaci, která trvala asi hodinu a musela jsem podepsat asi 10 papírů, když jsem se zeptala, zdali dostanu kopii, tak prý ne.
Zvláštní bylo, že se mě slečna také ptala, kde pracuji.
Také se Vám to stalo?
Mám právo na ty kopie papírů co jsem podepsala že? Jaké máte zkušenosti vy?
Moc Vám děkuji
chci se poradit, byla jsem na úvodní konzultaci, která trvala asi hodinu a musela jsem podepsat asi 10 papírů, když jsem se zeptala, zdali dostanu kopii, tak prý ne.
Zvláštní bylo, že se mě slečna také ptala, kde pracuji.
Také se Vám to stalo?
Mám právo na ty kopie papírů co jsem podepsala že? Jaké máte zkušenosti vy?
Moc Vám děkuji
@8624 u nas v nitre presne to iste.milion papierov na podpis.sprosta kupila som si balik osetreni.chlpy mi neubudli,skor mi rastu nove.takze ojebavaci.kozmeticka ma zakazdym chlacholi ze to vypadne.ze sme na dobrej ceste.sme akurat v riti.taky ojeb.lutujem ze somm nesla do hairless.aspon dievcatam v robote som povedala nech v zivote ani len nevkrocia do depilu.hanbit sa mozu.co tak citam skusenosti tu na MK tak vidim,ze to je cista fuserina.
Nitra Depil Concept neodporucam. Vysledky ziadne.Dominam balik a koncim.Akurat mam zakazdym po osetreni opar na ustach.Zjavne nulova hygiena.Dezinfekcia im asi nic nevravi.Mi rozpravaju hluposti,ze to mam zo stresu a hormony.Hormony su u nich odpoved na vsetko.Ste citlivejsia pocas osetrenia?To hormony.Pali vas to?to hormony?a pochybujem ze tam vobec pracuje nejaka skusena kozmeticka.Milion papierov podpisat,dalsie papiere pred osetrenim.Po osetreni papiere.To kde ste toto videli?
jednu vec by som este chcela doplnit a poradit.baby,chodte na laser.tieto smelinarske praktiky ani neskusajte.a navyse na svetle chlpy to ani neucinkuje.na tmave a hrube tiez bieda.na laser idete 3 az 4x a hotovo.tu treba aspon 10 az 12x ist.
@olivia353 áno bola som a ľutujem to. Sú to klamári je ešte stale čudné že ich nikto že zažaloval. Keď pôjdete prvýkrát tak vám tam dajú to najsilnejšíe svetlo aby vám tie chĺpky vypálilo. No postupne na ďalšie sedenia vám to svetlo dávajú po menej aby ste chodili čo raz častejšie. A to ešte nehovorím o Tom že keď tam prídete tak máte hodinovú konzultáciu z doktorkou kde sa vás pýta všetko možné aj nemožné. A všetko jej musíte podpisovať. Strašné niečo vážne
@mina0202 presne presne ako pisete.klamari.nic ine,podvodnici.
Dobry den.Vcera som podstupila osetrenie.Mam nekonecne cervenu a podrazdenu tvar.Jednoznacne taketo nieco budem reklamovat.Kozmeticka mala s najvecsou pravdepodobnostou zle nastelovany pristroj.Odmietam za taketo sluzby platit.
Dobry den.Vcera som podstupila osetrenie.Mam nekonecne cervenu a podrazdenu tvar.Jednoznacne taketo nieco budem reklamovat.Kozmeticka mala s najvecsou pravdepodobnostou zle nastelovany pristroj.Odmietam za taketo sluzby platit.
@anonym_d06cb1 bola som v nitre
Neskutocne ojebavaju.daju reklamu na voucher za 7 eur a potom vam nukaju baliky osetreni od 250 eur vyssie. a baby,na svetle chlpy to vobec nezabera.mne trvrdili najprv ze ano ano,zbavime sa aj svetlych chlpkov a ked mi prd ubudol,ziaden ubytok,tak zhodnotili ze na svetle to nezabera.vraj nie som vhodna kandidatka.im nacisto tam jebe. najprv ano ,zabere aj na svetle chlpy a potom priznaju ze na svetle to vobec neucinkuje.hlavne ze mi predali balik zon.o ine im nejde.len predaj a ojebat.peniaze nevracaju.smejdi su to,nic ine.

@mina0202 dobrý den. Boli ste nakoniec na tu epilaciu ,či náhodou neviete povedať nejaké reálne skúsenosti ?