Máte skúsenosti s kozmetikou Andreine?
Ahojte, chcela by som sa Vás opýtať, máte niekto skúsenosť s kozmetikou od ANDREINE ? Chcela by som jú začať použivať pretože by som chcela mať dlhšie vlásky ale nechcem dať toľko peňazi ak to nemá taký efekt ako prezentuje.
Za mňa super produkty, ak si už ppuživala prirodnu kozmetiku budeš podla mna spokojna. Ak si doteraz pouzivala klasicke sulfatove parabenove sampony možno budeš trosku zozačiatku bojovat ale to časom prejde. Ja som s nimi spokojna 🙂 Mám pár produktov na suché vlasy, ktoré mi velmi vyhovuju aj učinkami aj vonou. Samozrejme, každemu sedi niečo ine 🙂
Za mňa super produkty, ak si už ppuživala prirodnu kozmetiku budeš podla mna spokojna. Ak si doteraz pouzivala klasicke sulfatove parabenove sampony možno budeš trosku zozačiatku bojovat ale to časom prejde. Ja som s nimi spokojna 🙂 Mám pár produktov na suché vlasy, ktoré mi velmi vyhovuju aj učinkami aj vonou. Samozrejme, každemu sedi niečo ine 🙂
@erika3353 Presne ako napísala erika , ked si používala prírodnú kozmetiku na vlasy tak budes spokojná. Ja som používala Soaphoriu a Kvitok ale nedá sa to ani porovnať. Mám kučeravé a krepaté vlasy, kozmetika Andreine mi pomohla s hustotou vlasov a nekrepatia sa mi tolko, po nicom inom nemam tak lesklé vlasy ako po tejto kozmetike. Po šampóne vlasy až vrzgajú, to je znak dobre vyčistenej pokožky. Určite si ju budem kupovať naďalej. Vždy sa teším na umývanie vlasov 🤣 mám ich také hebké a lahké, neviem ci k tomu neprispieva aj filtračná hlavica, pretože máme doma strasne tvrdú vodu a mala som vlasy ako bezdomovec zamotané, ked som používala normálnu hadicu, ktorá sa stále zanáša vodným kameňom. Ak si používala sulfátové šampony z drogérie, tak vlasy sa ti budú spamätávať aj 6 mesiacov. Má aj Scalp šampón na prečistenie vlasovej pokožky, super na jeseň/zimu ked sa vlasy viac mastia 😊. Prečistí to naozaj všetko. Inak kondicionér je strasne super, naozaj vlasy hydratuje a k tomu pekne vonia . Používám aj filtračnú hlavicu. Nevýhoda je len vysoká cena, je velka škoda, že nemajú napríklad zlavy pre verných zákazníkov aspon 15-20% . Alebo napriklad nad 100 eur darcek k nakupu nejaky… atd… najlepsie potom vlasy fenovat studeným vzduchom

@marci2000 Uz tu bola diskusia na tuto vlasovu kozmetiku, skus vyhladat, no vela pozitivnych reakcii tam nenajdes, ja som ju tiez pouzivala a za mna sklamanie.