Máte skúsenosti s kozmetikou Novexpert?
Ahojte zienky máte niektorá z vás skúsenosti s tou značkou kozmetiky? Lekárnička mi ju chválila no žiadnom fóre neviem nájsť o nej zmienku iba čo ju testovali cez rôzne české ženské stránky. Dakujem 😊
@helloukitty jej niekto sa našiel 😊. Dostala som od lekárničky aj vzorky a vyzerajú veľmi dobre aj pleť mi na ne pekne reaguje 😊. Hlavne cez deň. Na noc som az tak veľmi nepociťovala zlepšenie. A veľmi rozmýšľam že skombinujete kozmetiku rôznych značiek. Ja momentálne používam medik8 ale ten denný mi akosi prestal vyhovovať. Červená pleť, stipanie a slzenie oči.
A ktore si skúšala?
PS:nie si náhodou zo Za?ja robím inak tiež v lekárni a rada rozdavam ich vzorky, možno som ti ich aj ja dávala 😄😄mám veľmi rada tu kozmetiku😉
@helloukitty áno bola v za na hlinach v lekárni 😊 a asi som dostala aj od vás vzorky 😊
Tak to som ja nebola,ja robím v dubni 😉😀 ale asi viem kto to bol,taká blondínka Katka,ona je tiež pozitiv novexpert naladená 😉
@helloukitty áno bola to blondínka 😊. Asi na ňu presedlam aspoň na deň 😊.

Ahoj,ja mám 🙂 mám toho celkom dosť odskúšané, niečo konkrétne ťa zaujima?je to prírodná kozmetika, vhodná aj na citlivú pleť a podľa mňa je úžasná 😉🙂