icon

Máte skúsenosti so stránkou Vlasy24?

pipimonterova
7. sep 2024

Mate niekto prosim skusenost so strankou vlasy24??Su dost lacne na tu gramaz ktoru uvadzaju.Pisu,ze ide o prave ludske kvalitne vlasy.Nie je to podvod?Odporucite ju niektora?Hladam kvalitne clip vlasy za dobru cenu,dakujem za rady🙂

lakebabe
7. sep 2024

@pipimonterova keď som nosila clip in tak len z nanicvlasy.sk, tie boli stopercentne. Veľa eshopov je teraz s vlasmi z Číny.

pipimonterova
autor
8. sep 2024

@lakebabe ahoj..no musim sporit.Vyzeraju fantasticky,asi tak za pol roka budem na ne mat🙂Dakujem za tip

lakebabe
8. sep 2024

@pipimonterova lebo problém je ked ti príde syntetická. To je otrasne na živo, lesknu sa a pôjdu rýchlo do kosa. Radšej dospor tieto ti vydržia roky a sú živé

pipimonterova
autor
8. sep 2024

@lakebabe presne ako pises,ja potrebujem iba ludske a zaruku fakt ze na roky🙂Nebudem podporovat smejdakov...sporim odusu,aj nadcasy budu kvoli tomu😃

lakebabe
8. sep 2024

@pipimonterova ale išli aj tam riadne hore keď sa dívam ja som kupovala po 80 -90 eur. Ale fakt vydržali. Mala som aj cop od nich aj ten bol super. Kamoška minule kúpila také lacné syntetické a vyzerá to na hlave otrasne. Leskne sa to kudli úplne vidíš, že to je umelina

puertorico
8. sep 2024

Ja mám zlu skúsenosť s naničvlasy. Kúpila som blond , posielala som milión fotiek svojich vlasov, prišli iné blond ,
Pani nechcela vlasy naspäť , že teda môžem ich poslať ale pošle mi len 70% ceny tých vlasov naspäť . Vlasy otrasne , spodky samy chemlon či čo to je , úplne zalepené , ako keby vôbec neboli ľudské vlasy . Kadernicka mi musela moje odfarbovať aby boli ako tie umelé . Nakoniec som ich mala tak 2x , aj to keď som ich mala tak vyzerali hrozne . Nehovorím o tom že žiadna faktura , blok , nič, takze zrejme to robí načierno . Za mňa z tej stránky nikdy viac !!!!!
Ale vraj iné vlasy má pekne ale nevidela som , len tá moja blond je ako z aliexpresu .

lakebabe
8. sep 2024

@puertorico ja som nakupovala tam ešte asi 5-6 rokov dozadu. Dokonca mi aj vzali vlasy nazad, keď nesadol odtieň, len nesmel byt prestrihnuty pásik bezpečnostný. Nič viac. Faktúru som dostala vždy, mala som dvoje clip inov a jeden cop. Kamoška to isté brala v čiernej ja v blonde a vlasy boli tak kvalitné, že som ich nedávno vyhadzovala, lebo som sa vrátila ku kreatínu.

pipimonterova
autor
8. sep 2024

@puertorico ou..urcite to boli nanicvlasy?Lebo tak ked uz vysolim 160e tak urcite ocakavam maximum od tych vlasov...Este je stranka clip in vlasy-aj otial uvazujem🥴

patka_90
11. mar 2025

Predáva tu niektorá clipi in vlasy za rozumnú cenu ?

lila1983
2. apr 2025

Moja skusenost s nanic vlasy je len ta najlepsia. Mam od nich uz asi 5 druhov nakolko som presla z vyrazne cervenej na hnedu a dokonca aj na moju svadbu som zvolila prave vlasy od nich. Prave uvazujem este nad kupou copu.

lorrainet
25. sep 2025
@patka_90

Predáva tu niektorá clipi in vlasy za rozumnú cenu ?

@patka_90 ja predávam

lorrainet
25. sep 2025

Z Nanič vlasy už nikdy viac. Kedysi to bol veľmi kvalitný eshop, teraz predávajú umeliny. Vlasy mi nevydržali ani mesiac za 230€ ..

pipimonterova
autor
25. sep 2025
@lorrainet

Z Nanič vlasy už nikdy viac. Kedysi to bol veľmi kvalitný eshop, teraz predávajú umeliny. Vlasy mi nevydržali ani mesiac za 230€ ..

@lorrainet a odkial doporucujes ty.Vlasy mi musia vydrzat aj 5 rokov,minimalne😬

lorrainet
26. sep 2025
@pipimonterova

@lorrainet a odkial doporucujes ty.Vlasy mi musia vydrzat aj 5 rokov,minimalne😬

@pipimonterova oooh, tak potom určite nie clip in a tape in. Vysvetlím - tento druh vlasov je síce z ľudských vlasov ale nie panenských. Vlasy sú farbené a potiahnuté silikónom aby držali tvar podľa európskych vlasov. Keďže je to lacná metóda predlžovania vlasy sú navrhnuté tak aby vydržali 4-6 mesiacov pri správnej starostlivosti. Ak chcete vlasy na dlhodobo radšej ešte odkladajte a investujte do trvalého predĺženia , normálny mi vlasmi. Áno, stojí to viac a treba každé tri mesiace prepojiť avšak vyjde to lacnejšie než každé 4 dávať 200€ do clipov, ktoré musíte pravidelne ošetrovať a dávať hore dolu. Ak zhanate vlásky na nejakú jednorazovú akciu, príležitostné nosenie tzn. 1-2x za mesiac tak je clip in metóda super. Ale ak zvažujete každodenné nosenie tak to tie vlásky neprežijú dlhšie ako dva mesiace žiaľ. A ani nehovorím o čase ktoré strávite napajanim. Ja som clipy nosila cez 5 rokov, dala som do toho strašne veľa peňazí až som sa naštvala a skúsila trvalé predĺženie. Samozrejme závisí od výberu správnej kaderníčky ale stálo to za to. Dala som si dolu až teraz keď mi malý trhá aj to čo nemám 😅

pipimonterova
autor
26. sep 2025
@lorrainet

@pipimonterova oooh, tak potom určite nie clip in a tape in. Vysvetlím - tento druh vlasov je síce z ľudských vlasov ale nie panenských. Vlasy sú farbené a potiahnuté silikónom aby držali tvar podľa európskych vlasov. Keďže je to lacná metóda predlžovania vlasy sú navrhnuté tak aby vydržali 4-6 mesiacov pri správnej starostlivosti. Ak chcete vlasy na dlhodobo radšej ešte odkladajte a investujte do trvalého predĺženia , normálny mi vlasmi. Áno, stojí to viac a treba každé tri mesiace prepojiť avšak vyjde to lacnejšie než každé 4 dávať 200€ do clipov, ktoré musíte pravidelne ošetrovať a dávať hore dolu. Ak zhanate vlásky na nejakú jednorazovú akciu, príležitostné nosenie tzn. 1-2x za mesiac tak je clip in metóda super. Ale ak zvažujete každodenné nosenie tak to tie vlásky neprežijú dlhšie ako dva mesiace žiaľ. A ani nehovorím o čase ktoré strávite napajanim. Ja som clipy nosila cez 5 rokov, dala som do toho strašne veľa peňazí až som sa naštvala a skúsila trvalé predĺženie. Samozrejme závisí od výberu správnej kaderníčky ale stálo to za to. Dala som si dolu až teraz keď mi malý trhá aj to čo nemám 😅

@lorrainet to sa praveze bojim o vlasy co sa tyka predlzovania v kadernicstve.Ja mam bohuzial velmi jemne vlasy,tie najjemnejsie ake mozu byt.Predstavte si vlasy babatka a to mam ja.Bojim sa ze v kadernictve by mi ich vythali este viac,hlavne metoda keratin je pre mna devastacna.Tak ja neviem co dalej😰Potrebujem velmi setrny sposob zhustenia

lorrainet
26. sep 2025
@pipimonterova

@lorrainet to sa praveze bojim o vlasy co sa tyka predlzovania v kadernicstve.Ja mam bohuzial velmi jemne vlasy,tie najjemnejsie ake mozu byt.Predstavte si vlasy babatka a to mam ja.Bojim sa ze v kadernictve by mi ich vythali este viac,hlavne metoda keratin je pre mna devastacna.Tak ja neviem co dalej😰Potrebujem velmi setrny sposob zhustenia

@pipimonterova ja mám tiež také vlasy 😀 a už preto vám viem povedať že clipy vám budú vidieť pretože sú to hrubé, tvrdé vlasy. Poväčšine indické alebo čínske , ten silikón tam je aby držal tvar vlasov europaniek takže jemne zvlnené. Keratín a eurolock určite nie, pozrite si metódu nano ring. Spoje sú prakticky neviditeľné, nezaťažujú vlas a je to metóda vyvinutá práve pre tento typ vlasov.

pipimonterova
autor
26. sep 2025
@lorrainet

@pipimonterova ja mám tiež také vlasy 😀 a už preto vám viem povedať že clipy vám budú vidieť pretože sú to hrubé, tvrdé vlasy. Poväčšine indické alebo čínske , ten silikón tam je aby držal tvar vlasov europaniek takže jemne zvlnené. Keratín a eurolock určite nie, pozrite si metódu nano ring. Spoje sú prakticky neviditeľné, nezaťažujú vlas a je to metóda vyvinutá práve pre tento typ vlasov.

@lorrainet a kolko to stoji prosim a potom samozrejme opravy stvrt rocne.Som na materskej,nemam moc na rozdavanie😓Uvazovala som aj nad tupe z pravych vlasov,mozno aj to by bolo riesenie...mozno,take dlhotrvajuce kedze tie tupe sa robia z pravych vlasov,teda aspon tak sa mi javi.Nasla som jeden salon nato v Prahe🙄

lorrainet
26. sep 2025
@pipimonterova

@lorrainet a kolko to stoji prosim a potom samozrejme opravy stvrt rocne.Som na materskej,nemam moc na rozdavanie😓Uvazovala som aj nad tupe z pravych vlasov,mozno aj to by bolo riesenie...mozno,take dlhotrvajuce kedze tie tupe sa robia z pravych vlasov,teda aspon tak sa mi javi.Nasla som jeden salon nato v Prahe🙄

@pipimonterova noo, ako kde, neviem odkiaľ si ale napríklad u mňa v BA mala teraz baba akciu že za 250€ práca aj s vlasmi ale to.bola jednorázovka, ja sa chystám do jedného salónu časom kde chodí kamoška , na instagrame je beautyproba alebo maxi_vlasy. Tieto dve ma oslovili prácou aj cenou, prepojka každé tri mesiace by vyšla približne 150€ a prvý nadpoj aj s vlasmi 450€. Tiež som na rodičovskej a sama takže ešte šetrím 🙂

pipimonterova
autor
26. sep 2025
@lorrainet

@pipimonterova noo, ako kde, neviem odkiaľ si ale napríklad u mňa v BA mala teraz baba akciu že za 250€ práca aj s vlasmi ale to.bola jednorázovka, ja sa chystám do jedného salónu časom kde chodí kamoška , na instagrame je beautyproba alebo maxi_vlasy. Tieto dve ma oslovili prácou aj cenou, prepojka každé tri mesiace by vyšla približne 150€ a prvý nadpoj aj s vlasmi 450€. Tiež som na rodičovskej a sama takže ešte šetrím 🙂

@lorrainet zo Senice,tu skapal pes.Asi mi to tu nikto nespravi a Ba je daleko.Myslis,ze to tupe je blby napad?Zeny su casto spokojne s priceskami aj s parochnami.Mna hlavne motivuje to,ze je to zo zivych vlasov.Cena vsak je aj 1000e...avsak,ak by to bolo aj na 5 rokov preco nie🥴Moj problem je ten,ze sa neviem v zivote pohnut bez zhustenych vlasov,citim sa zle bez toho,ako holohlava.Nema mi co pekne rysovat tvar.Chcela by som vyrazit z bytu von a byt spokojna,citit sa fajn ale takym sposobom,aby to financne nezrujnovalo moju rodinu.Nemozme si vyskakovat.To co radis je tiez fajn ale pochybujem ze to tu niekde robia...A tipujem,ze kazdou opravou sa tie vlasy skracuju,preto ta prva vatsia investicia je tiez len na kratky cas🥴Stastne to zeny s hustymi vlasmi,ktore nemusia riesit.A za tie peniaze kupia skutocne nieco potrebne pre deti ci seba.Ale co my,ako si mame pomoct..

lorrainet
26. sep 2025
@pipimonterova

@lorrainet zo Senice,tu skapal pes.Asi mi to tu nikto nespravi a Ba je daleko.Myslis,ze to tupe je blby napad?Zeny su casto spokojne s priceskami aj s parochnami.Mna hlavne motivuje to,ze je to zo zivych vlasov.Cena vsak je aj 1000e...avsak,ak by to bolo aj na 5 rokov preco nie🥴Moj problem je ten,ze sa neviem v zivote pohnut bez zhustenych vlasov,citim sa zle bez toho,ako holohlava.Nema mi co pekne rysovat tvar.Chcela by som vyrazit z bytu von a byt spokojna,citit sa fajn ale takym sposobom,aby to financne nezrujnovalo moju rodinu.Nemozme si vyskakovat.To co radis je tiez fajn ale pochybujem ze to tu niekde robia...A tipujem,ze kazdou opravou sa tie vlasy skracuju,preto ta prva vatsia investicia je tiez len na kratky cas🥴Stastne to zeny s hustymi vlasmi,ktore nemusia riesit.A za tie peniaze kupia skutocne nieco potrebne pre deti ci seba.Ale co my,ako si mame pomoct..

@pipimonterova o tejto metóde som ešte nepočula , idem naštudovať 😁 a myslím že aj v Senici sa nájde, ja keď sledujem pár týchto kaderníčok na insta tak mi chodia príspevky od ďalších a ďalších a práve BA je najdrahšia, myslím že ak nájdeš v Senici tak zaplatíš aj menej. A čo sa týka skracovania tak nie, z dĺžok sa neskracuje, dobrá kaderníčka iba prerobí spoj 😊