Máte vždy plnú dĺžku zaplatenej masáže?
Ahpjte,ake mate skúsenosti s masazou? Neviem ci mám ja na to smolu, ale zakazdym sa mi stalo u roznych maserov,ze som mala zaplatenu 40min masaz, trvala 25 minut alebo 30 minutovu, trvala 20,atd. Ako to potom riesite?
Zaplatím len úmerne k tomu času. Napr. 30 min masáž za 60e a urobí ju za 20 min tak viac ako 40e nedám. Kde je problém?
Nikdy sa mi nič také nestalo, keďže vždy pred masážou komunikujem s masérkou 😀
Zaplatím len úmerne k tomu času. Napr. 30 min masáž za 60e a urobí ju za 20 min tak viac ako 40e nedám. Kde je problém?
@esmey platíš po masáži? a čo keď sa platí pred masážou.
vzdy platim vsade po, este sa mi nestalo, ze by chceli pred. a vzdy to je dlhsie alebo na minutu presne. to sa ti stava pravidelne? to je zvlastne.
Ak 40 minutova masaz trvala 25 minut tak co si urobila? Prva otazka by asi mala byt ze uz? Preslo 25 minut, co sa deje?
vzdy platim vsade po, este sa mi nestalo, ze by chceli pred. a vzdy to je dlhsie alebo na minutu presne. to sa ti stava pravidelne? to je zvlastne.
@deti95060810 plati sa pred masazou, napriklad aj cez zlavovy poukaz, cize to je vopred zaplatene.
@deedol stalo sa mi to u troch roznych, ale ich odpoved bola fakt podobna,ze dnes mali toho vela a bolia ich ruky, esre jedna mi povedala,ze mozem byt rada,ze ma zobrala, ked ma taky den, pritom to bolo aj tyzden voprsd dohodmute :D
Nechaj im zlú recenziu na zlavomate
Ak 40 minutova masaz trvala 25 minut tak co si urobila? Prva otazka by asi mala byt ze uz? Preslo 25 minut, co sa deje?
@nafka0483 no u jednej som povedala,ze nejako skoro skoncila a ona,ze ma tazky den a da ma este do masazneho kresla, dala ma na 7 minut ( mam hofinky na rukach) a to kreslo bolo príšerné:D kebt napise rovno, ze ta masaz bude aj s kreslom, tak tam nejdem
Nechaj im zlú recenziu na zlavomate
@mameha7 no,vsimla som si dnes,ze im tam pribudli, predtym ich tam nemali a tiez im trvala masáž tolko
nemala by som problem dat zlu recenziu a hlavne citam recenzie vopred (chapem, ze az teraz pribudli, tak si nemohla vediet, to len do buducna).
ale vrchol, povedala by som, ze zaplatim len za odmasirovany cas.
nemala by som problem dat zlu recenziu a hlavne citam recenzie vopred (chapem, ze az teraz pribudli, tak si nemohla vediet, to len do buducna).
ale vrchol, povedala by som, ze zaplatim len za odmasirovany cas.
@deedol ja si vzdy citam vopred a tie predtým nemali negativa, asi len jedno, ze to je v starej budove,inak nic mimoriadne. No,to by som povedala aj ja,keby to nebolo uz zaplatene.
Chapem, ze masirovanie je tazka praca, ale mala by vediet odhadnut svoje sily a nabookovat si tolko klientov, kolko zvladne. To ako keby ma kadernicka ostrihala len na polovicu, lebo ju boli ruka. Urcite by som sa stazovala na mieste a priamo jej povedala, ze jej dam zle recenzie.
Nikdy sa mi to nestalo.Dala by som zlú recenziu toto sa nemôže stať a tolerovať.
Fakt ti niekto povedal, že ho bolia ruky a ma ťažký deň ? Veď keď nevládze , nech si dá pár ľudí, ale pomasírujte normálne.
Ak si zaplatím 40min a po 20 min skončí tak komunikujem hneď, odpoveď mala som ťažký deň neuspeje. Jedine v prípade že mi dá poukaz na ďalšiu 20 minútovú masáž ak nie zlá recenzia.
Ja som raz mala poukaz na 90 minutovu thajsku masaz - a masirovali ma 45 minut s tym, ze napisali, ze na tych druhych 45 minut sa mozem objednat nabuduce. A v inom salone som bola na 90 minutovej a aj 90 minut ma masirovala. Keby skoncila skor, tak sa na to opytam hned.
tak nebehaj po rôznych maséroch zo zľavomatu,ale vyber si jedného a tam chodievaj pravidelne.
Chodím roky k jednému a mám kúpenú permanentku.minule dokonca ma masíroval dlhšie,lebo meškal a čakala som asi 10 minút.
Trvala by som sa dlzke, ako je uvedena. Ziadne ja mam zly den, ja mam toho vela. Tie masaze nie su lacne a preto si myslim,ze je opravnenost klienta sa ozvat. Lebo za svoje peniaze nedostane to, co zaplatil.
Ja som kedysi mala platene fyzio cvicenia, ze 30 minut. Malo to byt aj s evidenciou, prezlecenim, cize realne asi tak 15 minut. Ja som sa ohradila, ze platim za 30 minut cvicenia. Argumenty, ze to sa nestiha, treba toto a tamto ma nezaujimali. Prisla som skor a na WC som sa prezliekala. Pani skoro vykotilo, lebo ona nebola na toto zvyknuta, ze by niekto pozadoval cvicenie, co si zaplati v dlzke 30 minut. Pochopila dost skoro, ze so mnou nepohne, takze som bola asi jediny clovek, ktory tam tych 30 minut odcvicil.
To bude tym zlavomatom
tak nebehaj po rôznych maséroch zo zľavomatu,ale vyber si jedného a tam chodievaj pravidelne.
Chodím roky k jednému a mám kúpenú permanentku.minule dokonca ma masíroval dlhšie,lebo meškal a čakala som asi 10 minút.
@rozculena Presne treba jeden kvalitny a nie skusat na zlavove kupony
Nikdy sami to nestalo nejakych 5 minut ano , to som ale neriesila

Opýtaj sa predtým a pripomen na začiatku, ze si platíš za napriklad 30 minútovú