Medik8 alebo kórejská kozmetika
Hľadám krém a sérum. Čo odporúčate? Zmiešaná pleť, 35r
Súhlasím s @lenuska9999 , alebo vyskúšať čo ti bude viac sedieť
Musí ti sadnúť. Ja používam Medik8 už roky a som spokojná. Je to medicínska kozmetika. Viem, že je veľký boom okolo kórejskej kozmetiky, ale je kozmetika a kozmetika. Takže vyskúšaj a vyber si, čo sadne tvojej pleti.
Za mna Medik8 🩷
@lenka0908 a co konkrétne používaš?
@lenuska9999 čo konkrétne používaš?
Ahoj, vyskusala som toho viac. Najviac mi vsak sadlo serium bakuchiol (take fialove, olejove) a denny krem Total moisture daily facial cream (pekne hydratuje a nie je na pleti tazky). Potom som pouzivala aj Crystal retinal 6, ten mi velmi pomohol, vycistil mi plet (momentalne mam crystal retinal 10, ale je to na mna prilis silne). Tiez pouzivam ich serum s vitaminom C a som s nim spokojna. Mala som ale aj serum liquid peptides, celkom fajn, ale ziadny zazrak to nie je a to iste aj serum Hydra B5 intense.
Kamarátka pracuje s kozmetikou medik8 a sama hovorila, že niektoré výrobky super a iné nie 🙂 ja mám problematicku pleť a mám od nich krém calmwise a ten je super , mala som aj iné krémy, ale neboli bohviečo 🙂 a ona tvrdí že sérum hydr8 stačí to obyčajné a to je napríklad super 🙂
Ja používam tu radu Ginseng so ženštenom. Čiže čistiaci olej, pletovu vodu a serum Ginseng+ Snail Mucin. Raz za tri dni si dávam aj Apricote Peeling a masku Red Bean z červenej fazule. Táto maska je veľmi dobrá. Ja mám tiež zmiešanú pleť so sklonom k akné a nepomáhali mi ani prípravky predpísané od kožnej. Az keď som začala pouzivat túto kozmetiku, tak sa mi konečne po rokoch vyčistila pleť.
Dermalogica https://kambria.sk/obchod/ Ak potrebujete v niečo poradiť tak kľudne kontaktujte salón.

Kórejská kozmetika - Beauty of Joseon